koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

ŞAMPİYONLARIN BAŞARISI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepeli sporseverlere müjdeyi verdi. 2. Amatör kümede Kartepe’ye şampiyonluk getiren Eşmespor ve Karatepe Gençlerbirliğispor programında konuşan Başkan Kocaman, spor hayatımızın vazgeçilm

21 Temmuz 2022 Saat: 13:36
ŞAMPİYONLARIN BAŞARISI
ŞAMPİYONLARIN BAŞARISI

Kartepe’yi 2.Amatör Küme’de başarıyla temsil eden Eşmespor ve Karatepe Gençlerbirliğispor şampiyon olarak 1.Amatör Küme’de mücadele etmeye hak kazandılar. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde şampiyon takımlara Kartepe Park Otel’de kutlama töreni düzenlendi.

 

GENİŞ KATILIM

Programa Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Eşmespor ile Karatepe Gençlerbirliği yönetici ve futbolcuları katıldı.   

 

ŞAMPİYONLARIN BAŞARISI

Eşmespor, 2.Küme E Grubu’nda puan kaybı yaşamadan şampiyon olmuştu. Kırmızı-Beyazlı ekip, son maçını da hükmen kazandı, 14’de 14 yaparak mutlu sona ulaştı. Eşmespor, yıllar sonra yeniden 1.Küme’ye yükseldi. 2. Amatör Lig F Grubu’nda mücadele eden Karatepe Gençlerbirliğispor da şampiyon olarak adını 1. Amatör Küme’ye yazdırmıştı.

 

KARTEPE GENİŞ BİR AİLEDİR

Programda konuşan Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra “Kartepe’de spora gönül vermiş geniş bir aileyiz. Sporun ön plana çıkmasında emeği geçen Kartepe Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sporun içerisinde olan herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. ” dedi. 

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın “Kartepe Belediye Başkanımız bizlere spor alanında çok önemli destek vermektedir. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sizlerin şampiyonluğunu tebrik ediyorum. Bundan sonra daha iyi başarılar elde etmenizi diliyorum.” açıklamasında bulundu.

 

KARTEPEDEN ŞAMPİYON TAKIMLAR ÇIKACAK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Sizleri gönülden tebrik ediyorum. Sporcu kardeşlerimiz bizim evlatlarımız. Emek, disiplin ve mücadeleleri ile şampiyon oldular. Kimse tek başına başarılı olamaz. Ekibinizle birlikte yapabilirsiniz. Devletimizin, Büyükşehir Belediyemizin ve bizlerinde yaptığı spor yatırımları ile her geçen gün sporda başarı çıtasını yükseltiyoruz. Bugün 7 tane kapalı spor salonumuz, 10 tane standart ölçülerde futbol sahalarımız var. Her çocuğumuzun ulaşabileceği tesislerimiz vardır. Bu yatırımların hepsi amacına uygun bir şekilde halkımıza ulaşıyor. Kartepeden hep birlikte nice şampiyon takımlar çıkaracağız Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

 

KARTEPELİYİM, KARTEPELİSİN, KARTEPELİYİZ

“Kartepe Belediyesi olarak bugüne kadar spora ve sporcuya destek verdik, vermeye de devam edeceğiz” diyen Başkan Kocaman “İki takımızın da şampiyonluğu ile gurur duyuyoruz. İlk adım olarak Kartepe’de tüm spor kulüplerimize hem malzeme yardımları hem de lisans aktarmaları için gerekli bütçeleri oluşturduk.  Kartepe'mizdeki Amatör Spor Kulüplerimizin tamamına ihtiyaç bazlı 1 Milyon TL destekte bulunacağız. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. 7’den 77’ye önce Kartepe diyeceğiz, birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkacağız. Hep birlikte, Kartepeliyim, Kartepelisin ve Kartepeliyiz diyeceğiz” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız