Spor

Şampiyonluğa bir adım daha: Son 4 puan!

Kocaelispor, Karacabey karşısında 1-0 kazanmayı başaran temsilcimiz puanını 78'e çıkardı. Etimesgut ve Kastamonuspor karşısında en az 4 puan aldığı takdirde Kocaelispor TFF 2.Lig Kırmızı Grup şampiyonluğunu ilan edecek

30 Nisan 2023 Saat: 17:38
Şampiyonluğa bir adım daha: Son 4 puan!
Şampiyonluğa bir adım daha: Son 4 puan!

Kocaeli Stadı'nda oynanan sezonun 35.hafta mücadelesinde 20 binden fazla taraftar tribünden takımını destekledi. İlk 30 dakikada ortada geçen mücadelede kilidi Samed Ali Kaya açtı. Skor 1-0 oldu. Okan Eken 40.dakikada farkı ikiye çıkarma şansını kaçırdı. Karacabey özellikle Atilla Turan'ın bulunduğu sol kanattan tehlikeli geldi ama sonuç alamadı.

İKİNCİ YARIDA HÜCUM HATTI YENİLENDİ

Gökhan Değirmenci 28 ve 29. dakikalarda yaptığı kurtarışlarla yine takımına can verdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken temsilcimiz rahat bir nefes aldı. Fırat hoca ikinci yarıya Cengizhan-Okan değişikliğiyle başladı. Maçta toplamda 5 değişiklik yapan genç teknik direktör Kubilay, Samed, Mehmet ve Mert'i kenara aldı.

KUTLAMAYA AZ KALDI

Beykan, Cem, Mesut ve Mertan'ı oyuna alarak hücum hattını yenileyen temsilcimiz ikinci yarıda farkı açamadı ancak skoru da korumayı başardı. Maç 1-0 bitti. Temsilcimizin geriye 3 maçı kaldı. Bucaspor ile arasında 6 puan fark olan yeşil siyahlılarımız Etimesgut ve Kastamonuspor maçlarında en az 4 puan aldığı takdirde son hafta Ankara Demir maçına çıkmadan şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız