Güncel

Şampiyonluk kutlaması nerede olacak?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğunu bitime 1 hafta kala ilan eden Kocaelispor, gelen şehit haberi üzerine kutlamaları ertelemişti. Peki Kocaelispor’un kutlaması ne zaman ve nerede olacak? Başkan Engin Koyun açıkladı

18 Mayıs 2023 Saat: 15:04
Şampiyonluk kutlaması nerede olacak?
Şampiyonluk kutlaması nerede olacak?

2022-2023 sezonunda bitime bir hafta kala 84 puana ulaşarak şampiyonluğu ilan eden Kocaelispor’da kutlamalar ne zaman olacak? Yeşil siyahlı taraftarların merak ettiği soruyu Başkan Engin Koyun yanıtladı.


21 MAYIS PAZAR

Kocaelispor kutlamayı sezonun son maçından sonra yapacak. 20 Mayıs’ta maratonu Ankara Demirspor deplasmanında kapatacak olan temsilcimizin 21 Mayıs Pazar günü kutlama yapması bekleniyor.


TFF BAŞKANI’YLA GÖRÜŞÜLÜYOR

Başkan Koyun, Türkiye Futbol Federasyonu ile görüştüklerini ve kutlamaları Seka Park Uçurtma Tepesi’nde yapmak istediklerini kaydetti. Kutlama programı kesinleşirse TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de katılacak ve kupayı takdim edecek.


DENİZ VE ŞEHİR TURU

21 Mayıs Pazar günü için planlanan program saat 18.00’de başlayacak. Kutlama öncesinde ya da sonrasında vapurla deniz turu yapılacak. Kutlama programı dahilinde üstü açık otobüsle şehir turu da atılacak. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun organizasyon için federasyonla görüşmelerini sürdürüyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız