ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

"Sanki başka ülkede yaşıyorlar"

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Kocaeli Şehir Tv’de Ergün Demir İle Perde Arkası programına katılarak tecrübeli gazeteciler Ergün Demir ve Erdal Sertel’in sorularını yanıtladı. Mutlu, “Türkiye’de ana akım medyada ta

2 Şubat 2021 Saat: 17:21
Sanki başka ülkede yaşıyorlar
"Sanki başka ülkede yaşıyorlar"

Ata Baran SANCAR
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Kocaeli Şehir Tv’de Ergün Demir İle Perde Arkası programına katılarak tecrübeli gazeteciler Ergün Demir ve Erdal Sertel’in sorularını yanıtladı.
“BU KONULAR MEDYADA GÜNDEME GETİRİLMEMEYE ÇALIŞILIYOR”
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu Türkiye’deki gerçek gündeme dair, “Sokağa çıkıp, halkı ve esnafı ziyaret ettiğiniz zaman vatandaşın ciddi manada bir sıkıntısı var. Şu anda Türkiye’de ana akım medyanın tartıştığı konular ile halkın gerçek gündeminde çok farklılık var. Milletin gündemini şuanda iş, aş ve ekonomik sıkıntılar oluşturuyor. Bu konularla alakalı çok ciddi problemler var. Bu konular medyada gündeme getirilmemeye çalışılıyor.
“HALKIN DERTLERİNDEN TAMAMEN UZAKLAR”
Bu konularla alakalı Cumhurbaşkanı’na sorular yöneltildiği zaman “Kim, esnaf mı, hangi esnaf dükkanı kapatıyormuş?” gibi sanki farklı bir ülkede yaşıyormuş havası görüyoruz. Aynı şekilde mecliste AK Partili Milletvekilleri’nde de görüyoruz. İnsanlar ekmek bulamıyor denildiği zaman “Kimmiş o ekmek bulamayan?” gibi sanki bu halkın içinde yaşamıyorlar halkın dertlerinden tamamen uzak bir görüntü veriyorlar. Bu milletin gerçek gündemi kesinlikle ve kesinlikle geçim sıkıntısıdır, ekonomik sıkıntılardır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız