Güncel

Sarı: Büyükakın, Tutuş’u velisi gibi İzmit’in sokaklarında gezdiriyor

Plajyolu’nda Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirilen programda konuşan CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “Tahir Büyükakın mevcut adayı almış 7 yaşındaki öğrencinin velisi gibi elinden tutmuş İzmit’in sokaklarında gezdiriyor

23 Mart 2024 Saat: 19:07
Sarı: Büyükakın, Tutuş’u velisi gibi İzmit’in sokaklarında gezdiriyor
Sarı: Büyükakın, Tutuş’u velisi gibi İzmit’in sokaklarında gezdiriyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Plajyolu’nda Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Programa katılan CHP İl Başkanı Bülent Sarı yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Kocaeli’ye sosyal demokrat belediyeciliği getirdiği için Fatma Başkana teşekkür ediyorum. 5 yılda ciddi derecede önemli projelere imza attı. Bu 5 yıl boyunca mecliste engellemelere maruz kaldı. Bu engellemelerin başında şu andaki AKP’nin İzmit Belediye Başkan Adayı vardı.

“FATMA BAŞKANI YENİDEN SEÇTİRECEĞİZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın mevcut adayı almış 7 yaşındaki öğrencinin velisi gibi elinden tutmuş İzmit’in sokaklarında gezdiriyor. Ne kadar uğraşırsa uğraşsın kesinlikle başaramayacaklar. Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine il başkanı olarak görev veriyorum; 10 gün boyunca mahallemizde çok çalışacağız. Fatma Başkanımızı meclis çoğunluğuyla tekrar seçtireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız