Güncel

Sarkuysan Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı, “Bakır Hayat Çizgim oldu”

KSO Meslek Komite üyelerinin katılım sağladığı Online hafta sonu buluşması etkinliğinde Sarkuysan Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin ÇAYCI ve Kibar Holding CEO'su Haluk KAYABAŞI konuşmacı olarak yer aldılar.

10 Nisan 2021 Saat: 17:20
Sarkuysan Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı, “Bakır Hayat Çizgim oldu”
Sarkuysan Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı, “Bakır Hayat Çizgim oldu”

Sarkuysan Yönetim Kurulu Başkanı  Hayrettin Çaycı’nın “Dünyada ve Türkiye’de emtia borsalarına kronolojik bakış ve hedging zorunluluğu” ve Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabaşı’nın “Sürdürülebilirlik ve Sürdürülebilir Kalkınma” konulu sunumları bir sohbet havası şeklinde gerçekleşti.

Toplam 112 dolayında katılımcının yer  aldığı Online toplantıyı Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul yönettti. Toplantıda ilk sözü alan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ,hafta sonunda böylesine kaliteli bir sunum ve toplantıyı izlemekten büyük bir keyif alacağını vurgulayarak aynı zamanda KSO Meclis üyesi olan konuşmacı Hayrettin Çaycı’ya teşekkür etti.

Online hafta sonu buluşmasına öncülük eden Sarkuysan Yönetim Kurulu Başkanı  Hayrettin Çaycı, sözlerine öğrencilik yıllarından başlayarak,bugüne kadar süren çalışma hayatını aktardı. Çaycı ,”Bakır Hayat Çizgim oldu. Biri karşılıksız olmak üzere çift burs aldım. Uluslararası stajlarda yaparak 2 yıl yurt dışında kaldım.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız