Güncel

SEDAŞ’ın geleneksel bayramlaşması yapıldı

SEDAŞ bölge müdürlüklerinde düzenlenen geleneksel Kurban Bayramı buluşmasında birlikte olan SEDAŞ ailesi, bayram mutluluğunu beraber yaşadı

26 Haziran 2023 Saat: 16:39
SEDAŞ’ın geleneksel bayramlaşması yapıldı
SEDAŞ’ın geleneksel bayramlaşması yapıldı

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) ailesi, bu yıl da Kurban Bayramı’nı birlikte kutladı. SEDAŞ’ın Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze’deki bölge müdürlüklerinde eş zamanlı gerçekleşen bayram buluşmasında, yöneticiler tüm çalışanların bayramını kutladı. Etkinliğe SEDAŞ’ın Üst Yönetim Ekibi, bölge müdürleri, yöneticiler ve çalışanlar katıldı. SEDAŞ ailesinin bayramlaştığı törende çalışanlara kolonya ve çikolata ikram edildi.

‘SEVGİMİZ VE DOSTLUĞUMUZ PEKİŞİYOR’

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, bu bayram da tüm SEDAŞ ailesini yan yana görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Geleneksel bayram buluşmalarımız birbirimize karşı sevgimizi ve dostluğumuzu pekiştiriyor. Törenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Deprem bölgesinde görev yapan çalışma arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm SEDAŞ ailesinin Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız