ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Şehir Tv'ye konuştu

AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanan Elif Durmuş, Kocael Şehir Tv’ye konuştu. Başkan Durmuş, “Ben siyaseti Erdoğan öncesi ve sonra diye bölerim. Millet adına en ufak bir görev benim için onur” ifadelerini kullan

8 Şubat 2021 Saat: 15:12
Şehir Tvye konuştu
Şehir Tv'ye konuştu

Ata Baran SANCAR

AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atana Elif Durmuş Kocaeli Şehir Tv’ye konuştu.

“SİYASETİ ERDOĞAN ÖNCESİ VE SONRASI OLARAK AYIRIYORUM”

Başkanlığa yeni atanan Durmuş, ”Ben siyaseti Tayyip Erdoğan öncesi ve sonrası olarak görüyorum. Babamda Menderes öncesi ve sonra diye bölerdi. Erdoğan’ın ülke için verdiği gayret ve sorumluluğu gördükçe benimde siyasette yer alma isteğim artıyor. Bana verilen görev ne olursa olsun gocunmadan o görevi yapmak benim için bir onur.

“BİZLER KÜÇÜK KUM TANELERİYİZ”

Ben siyaseti şöyle görüyorum. Büyük bir bina inşa etmek için küçük kum tanelerinin bir araya gelmesi gerekiyor. Bizler o küçük kum tanecikleriyiz. Bu düşünce ile var oldum. O yüzden benim için siyaset size verilen bir görevi en iyi şekilde yapıp en iyi şekilde altından kalkabilmenizdir. Ben bunu başardığıma inanıyorum.

“GÜNDE 3 SAAT UYUYAN BİR LİDERE SAHİP OLMAK SORUMLULUĞUMU ARTTIRIYOR”

Siyasette gerçek manada günde 3 saat uyuyan bir lidere sahip olmak benim sorumluluğumu daha da arttırıyor. Onu düşündükçe aslında yetersiz kaldığımızı ve daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Hem dünya için hem millet için hem de ümmet için mücadele veren bir lidere sahibiz. Ona ne kadar faydam olursa benim için siyaset odur” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız