Güncel

Sema Toluç 'atandım', parti 'seçildi' diyor!

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, İl Başkanı Okan Toluç’un eşi Sema Toluç’u Gölcük İlçe Başkanı olarak atadığı iddialarına “yönetim kurulu kararı ile seçildi” sözleri ile cevap verdi

5 Mart 2023 Saat: 17:34
Sema Toluç atandım, parti seçildi diyor!
Sema Toluç 'atandım', parti 'seçildi' diyor!

Sema Toluç’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında ‘atandım’ yazdığı görüldü.

YÖNETİM SEÇTİ AÇIKLAMASI

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Son günlerde yerel ve ülke basınında çıkan Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Okan Toluç’un, Gölcük ilçe başkanlığına eşi Sema Toluç’u atadığına dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Sema Toluç Gölcük’ün Kurucu Kadın Kolları Başkanı olup, Zafer Partisi’nde kurulduğu günden bu yana Gölcük İlçe Yönetiminde olmuştur. Haberlerde bahsedildiği gibi atanmamış, mevcut Gölcük İlçe Yönetimi tarafından Okan Toluç’tan boşalan göreve seçilerek gelmiştir. Kendisi eşi Okan Toluç’tan daha önce partide yer alıp Kocaeli’deki tek kadın kolları başkanımız olmuştur. İlerleyen süreçte Zafer partisi Gölcük ilçe Yönetimi tarafından başkanlığına seçilmiştir.” denildi.

TOLUÇ’TAN ATANDIM PAYLAŞIMI

Zafer Partisi İl Başkanlığı’nın açıklamasına karşı göreve geldiği gün sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sema Toluç’un paylaşımında, “Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı olarak atandım. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın” yazdığı görüldü. Toluç’un bu paylaşımına karşı Zafer Partisi tarafından yapılan açıklama da ısrarla Toluç’un yönetim kurulu kararı ile ilçe başkanlığı görevine getirildiği ifade edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız