Güncel

Serap Çakır bırakmıştı. İşte Gelecek Partisi’nin yeni il başkanı

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen milletvekili seçimleri öncesinde milletvekili adaylığı nedeniyle Gelecek Partisi İl Başkanlığı görevinden istifa eden Serap Çakır’ın ardından Gelecek Partisi'nden yeni il başkanı oldu

9 Haziran 2023 Saat: 15:30
Serap Çakır bırakmıştı. İşte Gelecek Partisi’nin yeni il başkanı
Serap Çakır bırakmıştı. İşte Gelecek Partisi’nin yeni il başkanı

Bilindiği üzere, 14 Mayıs milletvekili seçimleri öncesinde Kocaeli’de milletvekilliği için adeta bir istifa furyası başlamıştı. İşte bu süreçte Gelecek Partisi İl Başkanlığı görevini yürüten Serap Çakır da istifa eden isimlerden biri olmuştu.

VEKALET ONDAYDI

Serap Çakır, görevinden istifa ederek CHP listesinden milletvekili adayı olarak seçime girerken Gelecek Partisi’nde yeni il başkanının kim olacağı ise merak ediliyordu. Bu gelişmelerin ardından Serap Çakır’dan boşalan il başkanlığına vekalet eden Hasan Arabacı atandı.

YETKİ BELGESİNİ ALDI

Serap Çakır’ın başkanlığı döneminde Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanvekili olan Hasan Arabacı, seçim sürecinin sona ermesinin ardından Gelecek Partisi Genel Merkezi tarafından İl Başkanı olarak atandı. Yetki Belgesini Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun elinden alan Arabacı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

TEŞEKKÜR EDERİM

”Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde dün yapılan İl Başkanları toplantısında Kocaeli İl Başkanlığı yetki belgemi Genel Başkanımız'dan almanın onurunu yaşadım. Tüm Kocaeli teşkilatlarımıza teşekkürler ederim.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız