Güncel

Sertif Gökçe’nin iftarı doldu taştı

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe'nin bu akşam verdiği iftar programına katılım oldukça yüksek oldu

23 Mart 2024 Saat: 03:48
Sertif Gökçe’nin iftarı doldu taştı
Sertif Gökçe’nin iftarı doldu taştı

Yerel seçimlere 8 gün kala CHP Derince Belediye Başkan adayı adayı Sertif Gökçe, Yenikent Mahallesi’nde bir iftar verdi. Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına katılım oldukça yüksek oldu. Birçok kesimden insanın katıldığı ve iftar programına CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko, İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve bazı yöneticiler katılım gösterdi.

GELECEĞE UMUTLA BAKMAMIZI SAĞLADI

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Adayı Sertif Gökçe şunları söyledi: “Bu akşam, Derince’mizde bulunan STK’lar, muhtarlar, muhtar adayları dernekler, hemşehri dernekleri, camii ve cemevi dernekleri, sendika temsilcileri, kooperatif ve oda temsilcileri, basın emekçileri, spor kulüpleri temsilcileri, okul aile birliği yöneticileri ve site yönetimleri ile iftar yemeğinde bir araya geldik. İftar yemeğinde Derince’mizin çeşitli kesimleriyle bir araya gelmek, geleceğe umutla bakmamızı sağladı.

GÜZEL ETKİNLİKLERE İMZA ATACAĞIZ

Birlikte daha nice güzel etkinliklere imza atacağımıza inancımız tam. İftar yemeğinde bizlere eşlik eden Milletvekilimiz Muhip Kanko’ya CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’e, CHP İl Başkanımız Bülent Sarı ve yönetimine CHP İlçe yönetimimize, geçmiş dönem il ve ilçe yöneticilerine, meclis üyelerimize, meclis üyesi adaylarına ve programa olan yoğun ilgilerinden dolayı Derince’mizin değerli sakinlerine de çok teşekkür ederim.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız