Güncel

Server Yıldırım görevinden ayrıldı

İzmit Belediyesinin eski dönemden devam eden müdürlerinden Muhtarlık İşleri Müdürü Server Yıldırım bugün itibariyle görevinden ayrıldı

24 Nisan 2024 Saat: 18:54
Server Yıldırım görevinden ayrıldı
Server Yıldırım görevinden ayrıldı

Eski Kuruçeşme Belediyesi Özel Kalem Müdürü, Nevzat Doğan'ın döneminde Basın Yayın Müdürlüğü görevini yürüten, Fatma Kaplan Hürriyet döneminin ilk yıllarında aynı görevi sürdürürken, sonrasında Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne atanan Server Yıldırım, muhtarlara gönderdiği yazı ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet  ile bugün gerçekleştirilen toplantı ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. 

GÖREVİMİZ SONA ERDİ

Yıldırım’ın gönderdiği yazı şu şekilde: “Sayın Muhtarım  2020-2024 yılları arasında Muhtarlık İşleri Müdürü olarak görev yaptım. Görev süresince sizlerle sürekli iletişim halindeydik. Her görevin bir sonu var. Bizim de görevimiz İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ile bugün yapmış olduğumuz toplantı neticesinde sona erdi.

HAKKINIZI HELAL EDİN

Belediye Başkanımız yeni bir ekip kurmak istediğini ve işin doğası gereği yeni arkadaşlar ile çalışmak istediğini belirtti. Başkan bize biz de kendisine hakkımızı helal ettik. Dönemin sonunda güzelce ayrılmak ve işleri sorunsuz bir şekilde yeni görev arkadaşımıza teslim etmek en güzeli ve en doğrusu. Sizlerle de mesaimiz olduğu için siz de hakkınızı helal ediniz.  Bizden yana da helal olsun. “

SERVER YILDIRIM KİMDİR?

1980 yılında İzmit’te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmit’te tamamladı. 2002 yılında Trakya Üniversitesi Edirne MYO Halkla İlişkiler Bölümü’nden, 2007 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 2015’ te Sakarya Üniversitesi’nde Mahalli İdareler ve Şehircilik Yüksek Lisansını tamamladı.

Profesyonel iş hayatına 2004 yılında Kuruçeşme Belediyesi’nde Halkla İlişkiler Uzmanı olarak başladı. Ardından sırasıyla Özel Kalem, Başkan Asistanı, Muhtar Hizmet Masası Sorumlusu görevlerinde bulundu. 2016 yılında İzmit Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili olarak görev yapmaya başladı. 2018 yılında İşletme ve İştirakler Müdürü olarak atandı. Nisan 2020 tarihinden itibaren de Muhtarlık İşleri Müdür Vekili olarak görevini yapmaya devam etmektedir.

Kocaeli’nde çeşitli STK’larda gönüllü olarak görev yapmış olan Server YILDIRIM hâlihazırda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Kocaeli Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Derneği ve Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneklerinin üyesidir.

Kamu & STK İş Birliği, Protokol Kuralları, Toplantı Yönetimi, Zaman Yönetimi, Etkin Takım Çalışması ve Motivasyon, Hızlı Okuma ve Anlama, Diksiyon, Kamu Mali Yönetim Kontrol Kanunu vb. gibi birçok alanda kişisel ve kurumsal gelişim alanlarında seminerlere katılım sağlayarak eğitimler almıştır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız