ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

"Sevginin iskelesi"

CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, Elif’le Kahve Molası’nın bu haftaki konuğu oldu. Acurman, “Bizler her zaman seçmenle duygusal bağ kurduk” ifadelerinin kullandı.

18 Kasım 2021 Saat: 18:06
Sevginin iskelesi
"Sevginin iskelesi"

Ata Baran SANCAR

Kocaeli Şehir Tv’de her hafta Çarşamba Elif Serap Gürkan’ın sunumları ile yayımlanan Elif’le Kahve Molası’nın b haftaki konuğu CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman oldu. Acurman, ilçe siyasetine dair önemli açıklamalarda bulundu.

"BEN KÜRSÜ KONUŞMASI DEĞİL SUNUM YAPTIK"

Başiskele’de ki gidişata değinen İlçe Başkanı Anıl Acurman, “Ben 2020 yılı ocak ayında göreve gelirken CHP Kocaeli’de bir kabuk değişimi oldu. Ciddi sayıda ve partinin gençlik kollarından itibaren yetişmiş genç arkadaşlarımız, ilçe başkanlığı koltuklarına oturmak için görev istediler. Bende onlardan biriydim. Sadece yaşımızın genç olması çok şey değiştirmeyecekti. Ben daha göreve gelmeden bir anketle başladım. Başiskele’de sorunlar neler, çözüm önerilerin var mı, bizden beklentileri neler olmak üzere bir çözüm anketi yaptım. Ben kongredeyken benim konuşmam kürsü konuşması gibi değil bir sunum gibi gezerek yaptım. Ve insanlara neyimiz eksik, ne yapmamız lazım, ne dönüşmeli diye anlatarak başladık. Ben o noktada gençliği bu şekilde katkı sunabileceğini düşünüyorum.

"SEÇMENLE DUYGUSAL BAĞ KURUYORUZ"

Belki sizde çok zor bir bölgede olduğumuzu söyleyeceksiniz. Ben başiskele’yi hiçbir zaman coğrafya veya muhafazakarlığa sığınacak bir yer olarak görmedim. Aksine seçenle duygusal bağlar kurulacağına inanan birisiyim. Bugünde CHP Başiskele İlçe Başkanlığı’nın yaptığı şey seçmenle duygusal bağ kurmaktır. Biz yönetime geldiğimiz zaman İlçe Binamızı yeniledik ve dışarıya biz söz yazdık, “Sevginin iskelesi”. “ ifadelerini kullandı.  

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız