Güncel

Sibel Gönül, havaya girdi

Ak Parti İzmit Belediye Başkanı Adayı Sibel Gönül, ilk günlerdeki acemiliğini üzerinden attı. Gönül, Tavşantepe mitingiyle büyük moral toplarken hal ve hareketleriyle kısa sürede vatandaşlarla kaynaşmaya başladı

20 Ocak 2019 Saat: 15:12
Sibel Gönül, havaya girdi
Sibel Gönül, havaya girdi

Yerel seçimler için Ak Parti’den İzmit Belediye Başkan Adayı olarak Sibel Gönül açıklandığında, gerek teşkilattan gerekse kamuoyundan oldukça fazla tepkiler gelmişti. Gönül’ün milletvekili olduğu dönemde ve sonrasında bile kente doğru dürüst uğramadığı dile getirilmişti. Dahası, Gönül’ün adaylığı ilk duyulduğunda Ak Parti’de bazı milletvekili ile belediye başkanlarının aleyhine kulis yaptığı ve Gönül’ü istemediği biliniyordu.

 

Sibel Gönül, hakkındaki tüm olumsuz düşüncelerin aksine Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmit Belediyesi’ne aday gösterildi ve diğer ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte partililerine tanıttı. Aday tanıtım toplantısından sonra çeşitli toplantıları katılan Gönül’ün üzerindeki çekingenlik bariz bir şekilde belli oluyordu. Aday belirleme sürecinde kendisine kurulan tuzakları iyi bilen Gönül, önceleri oldukça bocaladı, gardını aldı, ayaklarını yere sağlam basmaya çalıştı.

 

Ak Parti’nin ilimizdeki kurucu kadın kolları başkanı olan, daha sonra il yönetimine giren ve iki dönem Kocaeli milletvekilliği yapan, mecliste önemli görevler üstlenen Gönül, ilk günlerdeki çekingenliğini hızlıca üzerinden atmayı başardı. Sibel Gönül, son olarak Tavşantepe’deki seçim ofisinin açılışında gördüğü kalabalık büyük moral etkisi yarattı. Gönül’ün diğer temaslarında da vatandaşlarla kurduğu diyalog ve içten tavırlarıyla kısa sürede halkla kaynaşmaya başladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız