ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

"Sosyal Konut örneği"

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit’in yeni depreme dayanıklı konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’in temel atma töreni gerçekleşti.

28 Aralık 2020 Saat: 14:01
Sosyal Konut örneği
"Sosyal Konut örneği"

Ata Baran SANCAR

İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ ortaklığı ile gerçekleşen depreme dayanıklı konut “KİPTAŞ İzmit Çınar Evler” projesinin temel atma töreni bugün Arızlı’da gerçekleşti. Başkan Hürriyet önemli açıklamalarda bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet konuşmasında proje adına önemli açıklamalarda bulundu. Hürriyet, "Sayın Başkanı ağırlamaktan onur duyuyoruz. İstanbul gerçekten sadece 16 milyona değil elinden geldiğince civardaki bütün kentlere bütün engellemelere rağmen yardım etti. Biz burada sadece çınar evlerin temelini atmıyor, biz burada yardımlaşmanın dayanışmanın temellerini de atıyoruz. Bize bu kadar yaşadığı sıkıntı ve yoğun çalışma temposunda bize destek olan bir abi gibi davrandığı için teşekkür ederim. Yol kesmek, önümüze taş koyanlara rağmen hatta bugün buraya gelecek mikserlere bile izin vermeyenlere rağmen biz siyaset katmadan vatandaşa proje sunmaya devam ediyoruz. Biz ilçe belediyesiyiz yapamayız demiyoruz. Biz teleferik diyoruz önce eleştiriyorlar sonrada 20 yıldır yapmadıkları teleferik geliyor akıllarına. Bütün kurumları bizim ile yarışmaya çalışıyor. Ama biz onlarla yarışmaya değil vatandaşa hizmet etmeye çalışıyoruz. Bundan sonra sosyal konut deyince kutu kutu evler değil bahçeli ve topluma yaraşan ve güzel bir amaca hizmet eden konutlardan akla gelecek. 50 bin peşinat düşünürken biz herkes bu güzel projeden yaralanabilsin diye 27 bin TL’ye kadar düşürdük. Kısa süre sonra insanlarımız nitelikli sosyal konutlara sahip olacaklar. Bir diğer husus sağlık çalışanlarımız bu zor dönemde gövdelerini siper eden kahramanlar için özel bir kontenjan da ayarırdık." dedi.

Konuşmanın tamamı: 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız