Güncel

Soydabaş koltuğu Çakmak'tan devraldı

Uzun yıllardır AK Parti’de çeşitli görevlerde bulunan Mustafa Soydabaş, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili görevine getirildi. Soydabaş koltuğu Yaşar Çakmak’tan devraldı

17 Mart 2023 Saat: 19:46
Soydabaş koltuğu Çakmaktan devraldı
Soydabaş koltuğu Çakmak'tan devraldı

YENİ BAŞKANVEKİLİ SOYDABAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak AK Parti milletvekili aday adaylığı sebebiyle görevinden istifa etme kararı aldı. 16 Mart Perşembe günü itibariyle görevinden istifa eden ve AK Parti İl Başkanlığına gelerek aday adaylığı başvurusu yapan Çakmak’ın yerine gelen isim belli oldu. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Mustafa Soydabaş yeni Büyükşehir Belediye Başkanvekili oldu.

BÜYÜKAKIN TEVECCÜHÜ İLE…

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Soydabaş, “ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tahir Büyükakın’ın teveccühleri ile “ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili” görevine getirilmiş bulunmaktayım. Kentimize ve necip halkımıza her zaman olduğundan daha büyük bir aşkla hizmet edebilme imkanını şahsıma tevdi eden başkanımıza sonsuz şükranlarımı arz ederim. Bu vesileyle görevi devraldığım Kıymetli kardeşim Sn. Yaşar Çakmak’a da çıkmış olduğu kutlu yolda muvaffakiyetler dilerim. Her şey Türkiye, her şey Kocaeli için.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız