Güncel

SÖYLENENLERE İNANMAYIN

CHP İl Danışma meclisinde konuşan İl Başkanı Sarıbay, ''Cumhuriyetin değerini düşürmeye kimsenin hakkı yok. Haddi de değildir''

2 Kasım 2019 Saat: 17:31
SÖYLENENLERE İNANMAYIN
SÖYLENENLERE İNANMAYIN

 

Feyza Bilge SERTEL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü’nün 31 Mart seçimleri sonrası çalışmalarını değerlendireceği CHP İl Danışma Kurulu Toplantısını bugün 14.00- 18.00 saatleri arasında Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Toplantıya İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Haydar Akar, İl yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP ilçe başkanları, Hikmet Erenkaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Adayları Fahri Örengül ve Keramettin Gençtürk, İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, ilçe eski başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katılım sağladı.

 KİMSENİN HADDİ DEĞİL

Saygı duruşu ve istiklal marşından sonra konuşmasını gerçekleştiren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ‘’Geçen hafta Cumhuriyet bayramı kutlamalarımız vardı birileri bu bayramın önemini anlamaya başladılar. 30 Ağustos’a gidiyorsunuz törende bazıları yok, hiçbir şekilde Cumhuriyetin değerini düşürmeye kimsenin hakkı yok. Haddi de değildir. Şehitlerimiz Suriye’de, Güney’de ve bu şehitler hepimizin şehitleri bizim evladımız. Burada bulunan olaylarda şehitlerimizin ailelerine baş sağlığı diliyoruz’’ dedi.

GEÇMİŞ OLSUN BEKLİYORUM

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay toplantının açılış konuşmasında, “Geçen hafta Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız vardı. Her biri bizim evladımız. Geçen hafta Darıca’daki şehidimizin cenazesine katıldık. Genel Başkanımızın çelengini bazı kendini bilmezlerin saldırdığını duyduk. Arkadaşlarımız da saldırıya maruz kaldılar. Bu saldırı o 3 arkadaşımızın nezdinde tüm CHP’lilere saldırıdır. Türkiye Cumhuriyeti’ne saldırıdır. Ben bu arkadaşlarıma partililerime geçmiş olsun diyoruz ve kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Valimiz sağ olsun sizi de çelenginizi de her zaman koruyacağız dedi. Orada saldırganlar, şerefsiz kifayetsizdir. Emniyet Müdürümüzden ve Valimizden geçmiş olsun dileklerini beklerdik” dedi.

İNANMAYIN

Sarıbay daha sonrasında, “Belediye ile ilgili bazı serzenişler var. Partimizle hiçbir belediyemizin uyuşmazlığı yoktur. Öyle iddialar var. Partililerimizden biraz zaman ve anlayış bekliyorum. Eğer Sayın Başkanım Fatma Kaplan Hürriyet, bir atama yapacaksa bizim onayımızı değil, görüşümüzü alıyor. Bizim yaptıklarımız oldu, yapamadıklarımız oldu. Eksiklerimiz olmuştur. Eleştiriye açığız. Burası er meydanı. Burada herkes konuşacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız