Güncel

Staj ve Çıraklık Mağdurları milletvekillerini ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Çıraklık ve Staj Mağdurları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Alperen Oruç, TBMM’ye giderek DSP Milletvekili ve Genel Başkanı Önder Aksakal ve birçok vekili ziyaret ederek destek istedi.

15 Haziran 2023 Saat: 14:53
Staj ve Çıraklık Mağdurları milletvekillerini ziyaret etti
Staj ve Çıraklık Mağdurları milletvekillerini ziyaret etti

DESTEK İSTEDİLER

Sosyal Güvenlik Çıraklık ve Staj Mağdurları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Alperen Oruç, Kocaeli Çıraklık Sigortası Mağdurları Plartform Başkanı Beyhan Ünal, Bursa ÇSSM Eğitim Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Fatih Yeniay, Ankara ÇSSM Platform Başkanı Kamuran Konar ve dernek üyeleri TBMM’ye gitti. TBMM’de DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, İYİ Parti Bursa milletvekili Selçuk Türkoğlu ve MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’ı ziyaret edederek Staj ve çıraklık mağdurları olarak sorunlarının çözümü için destek istedi.

AKSAKAL’DAN DESTEK İSTEDİK

Ziyaret hakkında konuşan Sosyal Güvenlik Çıraklık ve Staj Mağdurları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Alperen Oruç, “TBMM’ye DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ı ziyaret etmek amacıyla gittik.  Kendisinden staj ve çıraklık sigortası mağdurları olarak yaşadığımız mağduriyetin çözümü konusunda destek istedik. Hazırladığımız dosyayı kendisine takdim ettik. Birçok milletvekilini de ziyaret ederek destek talebinde bulunduk.” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız