Güncel

TAKDİRLE KARŞILANDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç başkanları sabahın erken saatlerinde işe gitmek için duraklarda işçi servisi ve otobüs bekleyen vatandaşlara meyve suyu ve simit ikramında bulundular.

14 Mart 2022 Saat: 13:08
TAKDİRLE KARŞILANDI
TAKDİRLE KARŞILANDI

Feyza Bilge SERTEL

Saha çalışmalarıyla adlarından çok bahsettiren Cumhuriyet Halk Partisi’nin çalışkan gençlik kolları başkanları; CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, CHP Kocaeli İl gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, CHP Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Keskin ve yönetim kurulu, sabahın erken saatlerinde işe gitmek için servis bekleyen İzmitli vatandaşlarla bir araya geldi.

SAMİMİ SABAH

Orduevi bölgesindeki duraklarda gencinden, yaşlısına, kadınından erkeğine tüm vatandaşlarla içten samimi hayırlı sabahlar dileklerinde bulunan CHP’nin genç başkanları, meyve suyu ve simit ikramında bulundu. CHP’li gençler emekçilere kolay gelsin dileklerini iletti.

VATANDAŞLAR TAKDİRLE KARŞILADI 

Sabahın erken saatlerinde soğukta işe gitmek isteyen vatandaşlara meyve suyu ve simit ikram eden CHP’li gençlerin jesti vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, CHP Kocaeli İl gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Keskin ve yönetim kurulu sabahın erken saatlerinde ‘’Cumhuriyet Halk Partisi olarak işçi ve  emekçi vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz’’ mesajıyla vatandaşların içlerini ısıttı.

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız