Güncel

Talus’tan “koltuk değneği” benzetmesi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, yerel seçimler yaklaşırken popülist açıklamaların dozunun yine arttığını belirterek, “Milli Görüş görünümüyle CHP’nin koltuk değneği haline gelen, ilke ve ideallarinden kopup, kişise

14 Temmuz 2023 Saat: 19:09
Talus’tan “koltuk değneği” benzetmesi
Talus’tan “koltuk değneği” benzetmesi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus açıklamasında “Yerel seçimler yaklaşırken bazı çevrelerden popülist açıklamalarla yine milletimizin aklı karıştırılmak isteniyor. Milli Görüş görünümüyle CHP’nin koltuk değneği haline gelen, ilke ve ideallarinden kopup, kişisel ikbal siyasetine yönelen bazı parti il başkanları da bu akıma uymuş durumda. Bu kişiler deprem ve doğal afetlerin yaralarını sarmak için alınan ekonomik tedbirleri maalesef ‘tokatçılık’ şeklinde ifade edecek kadar ileri giderek, yeni misyonunu yerine getirmekte ne kadar bıçkın ve hevesli olduklarını da şimdiden gösteriyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bile bu kişilerin ne yazık ki, hala demokrasiyi içine sindiremediği, milli iradeye saygı duymadığı, millet iradesini tanımadığı görülmektedir. CHP’nin kopya kağıdı haline gelen bu anlayışa milletimiz en son 14-28 Mayıs seçimlerinde hak ettiği dersi verdiği halde, aynı yolda gitmekte ısrar ediyorlar.

Belli ki, milletimizin takdirini değil, yanladıkları anlayışın onay ve desteğini daha çok önemsiyorlar. Ancak bilmeliler ki, varacakları yer yine aynı olacak, yakından takip ettiklerini belirterek aslında hayranlıklarını ifade ettikleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere her yerde hüsrana uğrayacaklar. Biz milletimize verdiğimiz her sözün arkasındayız. Dün ne dediysek, bugün de aynı doğrultuda hareket edeceğiz. Bugün içinden geçilen dönem nihai hedef değil, adı üzerinde geçici bir durum olduğunu çok kısa süre içinde hep birlikte göreceğiz. Milletimizin bize olan güven ve desteği herşeyin üstünde tutarak, ülkemize ve milletimize hizmeti sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız