Spor

Tansiyon hiç düşmedi, tüm oylar tek tek sayıldı

Bu sene yeniden TFF 1.Lig'e yükselen Kocaelispor Kulübü'nde olağan seçimli mali genel kurul gerçekleştirildi. Kongrede tansiyon başından sonuna kadar hiç düşmedi

3 Haziran 2023 Saat: 19:10
Tansiyon hiç düşmedi, tüm oylar tek tek sayıldı
Tansiyon hiç düşmedi, tüm oylar tek tek sayıldı

Kocaelispor'un olağan genel kurulunun ilk oturumu bugün Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Genel kurulda divan başkanlığını Sinan Üner yaparken, katipler Menderes Kaya ile Veysel Köksal oldu.Engin Koyun ve yönetim kurulu, mali ve idari olarak ibra edildi. Gelecek sezonun bütçesi 150 milyon TL olarak belirlenirken üyelik ve aidat rakamlarına zam yapıldı

GERGİNLİK HİÇ DİNMEDİ

Kocaeli Kongre Merkezi'nde bugün heyecanlı saatler yaşandı. Kocaelispor'un Olağan Mali Seçimli Genel Kurulu'nun ilk oturumunda tansiyon hiç düşmedi. İlk olarak bütçedeki tarihsel hata düzeltilmek üzere 15 dakika mola verildi. Daha sonra üyelerin talebi üzerine imza kontrolü yapıldı. Salon yeniden boşaldı.

180 ÜYE KATILDI

İmza kontrolünün ardından kongre üyeleri yeniden salona geldi. Bu sefer tartışma oylamada çıktı. Bütçe ibra edilirken bir grup üye birkaç üyenin henüz içeri girmediğini belirterek tepki gösterdi. Bunun üzerine divan başkanı Sinan Üner oylamaya devam edeceğini söyledi ve ayağa kalkarak el kaldıran tüm üyelerin yanına gitti. Üner oy verenleri tek tek saydı. Tepki gösteren bazı kongre üyeleri salondan ayrıldı.

OY ÇOKLUĞUYLA

Kurulda denetim, sicil ve disiplin kurulu raporları oylamaya sunuldu. 180 kişinin katıldığı mali kongrede 90'ın üzerinde kabul oyu geldi. Kocaelispor Kulübü'nün 2022- 2023 sezonu bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi. Yeşil siyahlı temsilcimiz yarın seçime gidecek. Engin Koyun ve Yaşar Can olmak üzere iki aday başkanlık için yarışacak.

AİDAT VE İLK GİRİŞ ÜCRETLERİNE ZAM

İbralardan sonra Genel Kurul Üyeleri tarafından önerge verilmesi istendi.  Yıllık üye ödenti ve (aidat) tutarının ve ilk giriş ödentisinin yükseltilmesi adına verilen önerge kabul edildi. Önergenin kabul edilmesiyle 150 lira olan ilk giriş aidatı 1000 liraya, 60 lira olan yıllık aidat 250 liraya çıkarıldı. Son olarak yıllık tahmini bütçe de oylamadan geçti ve rakam 150 milyon olarak kayıtlara geçti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız