Güncel

Tarafsızlığını Bozdu

KOGACE, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'ndan ayrıldığını yaptığı açıklamayla duyurdu

24 Ekim 2019 Saat: 13:09
Tarafsızlığını Bozdu
Tarafsızlığını Bozdu

Yönetim kurulu toplantısını Gebze’de gerçekleştiren KOGACE, oy birliğiyle Türkiye Gazeteciler Federasyonundan ayrılma kararı aldığını yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyurdu.

İşte o açıklama...

TARAFSIZLIĞINI BOZDU

"Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği yönetim kurulu toplantısını Gebze’de gerçekleştirmiştir. Yönetim kurululumuz oy birliğiyle Türkiye Gazeteciler Federasyonundan ayrılma kararı almıştır. Kocaeli Türkiye Gazeteciler Federasyonundan ayrılmamızın gerekçeler ise şu şekildedir; TGF yönetimi geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen genel kurul öncesinde mevcut yönetimin kazanması için taraflı bir tutum sergilemiştir. Ayrıca genel kurulumuz öncesinde Kocaeli’ye gelip mevcut yönetim adına çalışarak tarafsızlığını bozmuştur.

TEBRİK EDİLMEDİK

Federasyon yönetimi genel kuruldan sonraki süreçte de taraflı tutumunu sürdürerek seçilen yönetimi tebrik dahi etmemiştir. İlerleyen süreçte de yine cemiyetimizin yönetimi hiçbir şekilde federasyon toplantılarına davet etmemiştir. Genel kuruldan sonraki süreçte de federasyon yönetimi Kocaeli’deki üst kurul delegelerini yanında tutabilmek adına yeni bir dernek kurulmasına ön ayak olmuştur.

ÇATISI ALTINDA DEĞİLİZ

Genel kuruldan sonraki süreçte yaklaşık 1 yıl sabırla beklememize karşın federasyon yönetimi taraflı ve uzlaşmadan uzak tutumuna devam etmiştir. Yukarıda belirttiğimiz nedenlerden ötürü seçilmiş yönetim kurulu olarak genel kurulumuz yapılıncaya kadar TGF'nun hiçbir etkinliğinde ve faaliyetlerinde yer almama kararı alındığı gibi genel kurulda TGF ile olan bağımızın üyeler ile görüşülmesine karar verilmiştir.."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız