ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Tarihçi yazar Eriş Ülger, Cumhuriyete giden süreci anlatacak

İzmit Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yılında, Atatürk Evi Müzesi’nde Tarihçi yazar Eriş Ülger tarafından düzenlenecek söyleşi ile cumhuriyete giden süreci İzmitlilere anlatacak

28 Ekim 2021 Saat: 14:01
Tarihçi yazar Eriş Ülger, Cumhuriyete giden süreci anlatacak
Tarihçi yazar Eriş Ülger, Cumhuriyete giden süreci anlatacak
İzmit Belediyesi, her milli bayramda olduğu gibi Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü de coşkuyla kutlayacak. İzmitlilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ruhunu en iyi şekilde yaşaması için birbirinden renkli ve anlamlı etkinlikler hazırlayan İzmit Belediyesi, bayram coşkusunu yine zirveye taşıyacak. İki gün boyunca sürecek etkinliklerde İzmitliler hem tarihe yolculuk yapacak hem de keyifli anlar yaşayacak.
CUMA SAAT 12.00’DE
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında dünyanın en zengin Atatürk müzesi olan İzmit Belediyesi Atatürk Evi Müzesi’nde söyleşi gerçekleştirilecek. 29 Ekim Cuma günü Saat 12.00’de Sabiha Gökçen’in manevi oğlu Yüksek Mimar ve Tarihçi yazar Eriş Ülger  ‘Cumhuriyet’ konulu söyleşiyle İzmitlilerle buluşacak. Cumhuriyetin ve cumhuriyete giden sürecin konuşulacağı söyleşide, Ülger’in manevi annesi ilk savaş pilotumuz Sabiha Gökçen anlatılacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız