Güncel

"Tarım desteği İstanbul’dan değil"

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit İlçe Teşkilatı’nın köy ziyaretleri programı öncesi yaptığı açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tarıma olan desteklerinin İstanbul’dan alınmadığını belirtti

12 Haziran 2021 Saat: 17:24
Tarım desteği İstanbul’dan değil
"Tarım desteği İstanbul’dan değil"

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Tramvay Cafe’de basın açıklaması gerçekleştirdi. Ünlü’nün açıklamasına MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, İzmit Belediyesi MHP Meclis Üyesi Engin Duymaz da katıldı. Başkan Ünlü İzmit İlçe Teşkilatı’nın köy ziyaretleri programı öncesi yaptığı açıklamada, “MHP Kocaeli Teşkilatları olarak önceden planlanmış İzmit ilçe köy ziyaretleri programımız var. Önce muhtarlarımıızn dertlerini dinleyip ardından vatandaşlarımızla buluşacağız.

“MHP VAR DİYECEĞİZ”

Devletimizin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 150 litre yakıt desteğinden tutun da 12 milyonluk tarıma olan desteklerini çiftçi arkadaşlarımıza anlatacağız. Bu desteklerin İstanbul’dan alınmadığını tamamen Kocaeli’nin öz kaynakları olduğunu söyleyeceğiz. Köylümüze, çiftçimize yalnız değilsiniz, MHP var diyeceğiz. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız