Güncel

Taşdemir'den şok sözler!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirilirken CHP Grup Başkanvekili Taşdemir, “Genel siyasete gelmek istemiyorum ama bu ülkeye en büyük yanlışları yapanlar da kuranı kerim basıyordu.” İfadelerini kulla

10 Mart 2022 Saat: 16:17
Taşdemirden şok sözler!
Taşdemir'den şok sözler!

Ata Baran SANCAR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı 1. Oturumunu gerçekleştirdi. Yaşar Çakmak tarafından sunulan “Belediye ve Hayrat İnsani Derneği arasında yardım protokolü yapılması” önergesi verildi.

“BU ÜLKEYE EN BÜYÜK YANLIŞLARINI YAPANLAR DA KURAN-I KERİM BASIYORDU”

CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, “Biz cemaat ve vakıflara bu projeler altında para dağıtıyoruz. Devletin diyaneti var. Bu tip cemaatlere özel imkanlarla yardımlar sağlıyoruz. Biz devlete hiç yapmıyoruz ama sivil toplumun ardı arkası gelmiyor. Kamu yararına yüzlerce dernek var. Bunların devlet tekelinde olması gerektiğini düşünüyoruz. Buradaki madde çok ucu açık. Genel siyasete gelmek istemiyorum ama bu ülkeye en büyük yanlışları yapanlar da kuranı kerim basıyordu. Örneğin 100 bin tane Kuran-I kerim basılması gerekiyor deneniz hemen karşılarız. Biz meclis olarak Kuran-I Kerimleri batıralım beraber dağıtalım.” İfadelerini kullandı.

“BANA İZİN VERİRSİNİZ BEN YAPARIM”

Taşdemir’e cevap veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bu adamlar orada kuranı kerim dağıtıyor. Bu yapı ve dernek sadece kuranı kerim baskısı yapıyorum. Bana protokol yapma yetkisi verdiğiniz zaman kendi kafama göre şeyler yapamam yine kanunlar altında çalışıyoruz bizde. Meclis icra organı değil karar organıdır. Bana izin verirsiniz ben yaparım.” Şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız