Güncel

TELEVİZYONA İLK ADIM

Geçtiğimiz yıl ‘Sinemanın Kral ve Kraliçeleri’ yarışmasında üçüncü olan İzmitli Melih Gürkal, Star Tv’de yayınlanan ‘Duy Beni’ dizisiyle televizyon dünyasına adımını attı

21 Temmuz 2022 Saat: 13:31
TELEVİZYONA İLK ADIM
TELEVİZYONA İLK ADIM

HABER:FEYZA BİLGE SERTEL

Ülkemizde ve dünyada milyonlarca gencin hayalini kurduğu sinema dünyasına İzmitli genç Melih Fazıl Gürkal hızlı giriş yaptı. Geçtiğimiz yıl show dünyasının en büyük yarışmalarından biri olan, ‘Sinemanın Kral ve Kraliçeleri’ yarışmasında Müjdat Gezen, Tamer Karadağlı, Salih Güney, Bahar Öztan ve Vilma Elles gibi ünlü jüri üyelerinin binlerce genç arasında beğenisini kazanarak üçüncü olan Gürkal, kısa zaman içinde tv dünyasına adım attı.
MÜTHİŞ PERFORMANS
Yarışma sonrası Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden oyunculuk, Ayçakuru Medya Okulu’dan zarafet eğitimi kazanan Melih Fazıl Gürkal’ın o günlerde sinema ve televizyon dünyasının yeni starı olacağı konuşuluyordu. Beklentileri boşa çıkarmayan, yakışıklılığı, rahat tavırları ve genel kültürüyle ön plana çıkan Gürkal Perşembe akşamları Star Tv’de yayınlanan ‘Duy Beni’ isimli gençlik dizisinde oynamaya başladı. Senaryosunun Makbule Kosif’in yazdığı, Ali Balcı’nın yönettiği dizide gösterdiği performansla kısa sürede ön plana çıkan Gürkal’ın önümüzdeki dönemlerde daha iyi yerlere geleceği konuşuluyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız