Güncel

Tepeköy Mahallesi'nin Değişim Rüzgârı: Vedat Filiz Muhtarlık İçin Yola Çıktı

Vedat Filiz, Tepeköy Mahallesi'ni daha güvenli, temiz ve yaşanabilir bir yer haline getirmek için muhtarlığa adaylığını koydu

13 Mart 2024 Saat: 20:59
Tepeköy Mahallesinin Değişim Rüzgârı: Vedat Filiz Muhtarlık İçin Yola Çıktı
Tepeköy Mahallesi'nin Değişim Rüzgârı: Vedat Filiz Muhtarlık İçin Yola Çıktı

Tepeköy Mahallesi'nin değişim rüzgârı, mahallenin yeni muhtar adayı Vedat Filiz ile güçleniyor. Geyve'nin topraklarından yetişen Filiz, 1999 Depreminin ardından Tepeköy mahallesine yerleşmiştir. O yıllardan bugüne, komşularının ihtiyaçlarını yakından gözlemleyen Filiz, mevcut durumda eksik kalan noktaları belirleyerek mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Tepeköy'ün potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek projelerini açıklayan Filiz, öncelikle yeşil alanları ve sosyal aktivite noktalarını hayata geçireceklerini vurguluyor.

İşte Tepeköy Mahallesi’ne değişim rüzgârları estiren Filiz’in röportaj detayları:

1962 yılında Sakarya Geyve doğumluyum. İzmit Endüstri Meslek Okulu mezunuyum. 2 yıl Tepecik Vergi Dairesinde çalıştıktan sonra, 1986 yılında TÜPRAŞ’a işçi olarak girdim ve oradan emekli oldum. Daha sonra emeklilik paramla Tepeköy’den arsa aldım ve oraya yerleştim.

BASİT SORUNLAR BİLE ÇÖZÜLEMİYOR

Tepeköy mahallesi imarlı, park alanları, sosyal alanları belirlenmiş bir bölge olmasına rağmen, mevcut muhtar bunları yapmadığı gibi, mahallenin genel temizliğine yeterince müdahil olamıyor. Tam da bu nedenle karşısına adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Mahallelimiz, her şeyin en güzeline layık, bende bu durumda elimi taşın altına koymaya hazırım.

NEZİH VE GÜVENİLİR BİR MAHALLE İSTİYORUZ

24 yıldır oturduğum Tepeköy’de, yeşil alanları ve sosyal alanları faaliyete geçireceğim. Bakımsız ve karanlık sokaklar nedeniyle insanlarımız akşamları işinden evine dahi korkarak gidiyor. Biz bu durumu düzelteceğiz. Akşamları yeşil alanlarda yabancı araçların geldiğini gözlemliyoruz. Biz bu soruna da DUR DİYECEĞİZ. Genel güvenliği artırarak komşularımızın hem yeşil alanlarda hem de sokaklarda rahat bir biçimde gezmelerini sağlayacağız. 166. Ada ile 185 ada arasında eskiden var olan belediye otobüs güzergâhını tekrardan faaliyete geçireceğiz.

MUHTARLIK BİNASI MAHALLENİN GENÇLERİ İÇİN KULLANILACAK

Eğitimde, genç arkadaşlarımızın ilköğretim öğrencilerine ders vermek istediklerini biliyoruz ve buna imkân sağlayacağız. Onlara muhtarlık binasında yer temin edeceğiz. 11 ve 12. Adaların önündeki yürüyüş yolunun ışıklandırılmasını sağlayacağız. Anakent Sitesi ve Zümra Sitesi’nin arkasında bulunan yola istinat duvarı yaptırılacaktır. Yıldızlar Sitesinin önünde bulunan 10 dönümlük yeşil alan çevresini insanların kullanımına sunacağız. Buraya çocuklarımızın futbol oynayacağı sahadan tutun da park alanlarına kadar halkımızın gezip dinlenebileceği alan haline getireceğiz.

MUHTARLIK MAAŞIM KOMŞULARIMIN OLACAK

Büyük sorun oluşturan sokak köpekleriyle mücadelemiz yetkililerle birlikte önceliğimiz olacaktır. Muhtarlık maaşımı, görev yaptığım sürece öncelikle öğrencilere daha sonra heyetin belirlediği kişilere verilecektir. Tecrübeli ve genç kadrolarımızla üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok.

DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ

Muhtarlık için değişim zamanının geldiğini söyleyen halkımız, bana güveniyor ve bu durum bana güç veriyor. Ben Vedat Filiz, mahallemizi daha güvenli, daha temiz ve yaşanılabilir bir hale getireceğime söz veriyorum. Komşularımın desteklerini esirgemeyeceklerini biliyor, el birliğiyle güzel günlere uyanacağımızı temin ediyorum.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız