Güncel

TOPLANTI KONGRE MERKEZİ’NDE

Kocaeli’de şehiriçi ulaşım zamlarının belli olacağı UKOME toplantısı yarın Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek

22 Aralık 2021 Saat: 10:33
TOPLANTI KONGRE MERKEZİ’NDE
TOPLANTI KONGRE MERKEZİ’NDE

Bugün gerçekleştirilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda 2022 yılında uygulanacak ‘yeni öğrenci ve indirimli yolculuk destek ödemesi miktarının belirlenmesi’ ile ilgili komisyondan gelen ortak rapor oy birliği ile kabul edildi böylece Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere yıllık olarak verilen 50 kuruşluk ulaşım desteği 1 TL’ye çıkarıldı.

TOPLANTI KONGRE MERKEZİ’NDE

Kocaeli’de şehir içi ulaşıma yapılacak zam miktarı ise yarın gerçekleştirilecek UKOME toplantısının ardından belli olacak. Ulaşım zamlarının gündeme geldiği tarihten itibaren konunun taraflarından Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt; akaryakıt fiyatları, işletme giderleri, trafik sigortası, kasko, lastik, yağ gibi tüm masrafların üst üste koyulması durumunda zam oranlarının en az yüzde 40 ile yüzde 50 arasında olması gerektiğini belirtiyor. Ulaşım zammının görüşülüp karara bağlanacağı UKOME toplantısı, yarın saat 14:30’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız