Güncel

TÜFAD Kocaeli Şubesi'nde Olağan Genel Kurul Heyecanı

14-21 Haziran tarihlerinde yapılacak olan TÜFAD Kocaeli Şubesi Olağan Genel Kurulu öncesi, teknik direktör Ali Gürdal başkan adaylığını açıkladı. Gürdal, kongre öncesi yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkat çekti ve "Seçimi k

13 Haziran 2024 Saat: 19:38
TÜFAD Kocaeli Şubesinde Olağan Genel Kurul Heyecanı
TÜFAD Kocaeli Şubesi'nde Olağan Genel Kurul Heyecanı

Antrenörlerimize Bilgi Verilmedi

Hasan Doğan Amatörevi KASKF Toplantı Salonu'nda gerçekleşen açıklamada Gürdal, kongre sürecine dair eleştirilerini dile getirdi. "Kongrenin olacağını TÜFAD Kocaeli Şubesi antrenörlerimize bildirmemiştir. Facebook’ta 27 Mayıs’ta paylaşılmış. Sosyal hesabımdan tarihleri paylaştım, hatta gününü cuma yerine salı yazıldı. Antrenörlerimiz süreç ile ilgili bilgi sahibi değillerdi. Bu önemli konuya daha ciddi yaklaşılmalıydı" dedi.

Genel Başkanımız Bizi Samimi Karşıladı

Gürdal, kısa sürede topladıkları imzaların önemine vurgu yaparak, "3 günde toplam üyenin yüzde 10’undan imzaları aldık. Bu konuda bize destek olan meslektaşlarımıza teşekkür ederim. Kısa sürede çok hızlı koştuk, 110’a yakın imza topladık ve Ankara’dan onaylattık. Genel başkanımız bizi samimi karşıladı ve 'Herkes bizim adayımız' dedi. Remzi başkanla bir sıkıntımız yok, sıkıntımız TÜFAD ile" ifadelerini kullandı.

Her Alanda Etkin Olmak İstiyoruz

Gürdal, TÜFAD’ın İzmit’teki etkinliklerde yeterince yer almamasını eleştirerek, "40 yıldır spor camiasının içindeyim. Remzi hocamızı sever ve sayarım ancak kendisini etkinliklerde göremiyoruz. En büyük projemiz tüm antrenörlerimizle birebir ilgilenmek. Her şeyimiz hazır. Hedefimiz her alanda etkin olmak. Maç planlamasında TÜFAD neden yok? Kongreyi aldıktan sonra herkese temas edeceğiz" dedi.

Genç ve Dinamik Bir Yönetim

Ali Gürdal, gençlere fırsat vermenin önemine dikkat çekti: "Gençlerin önünü açmalıyız. Benim ekibim genç olacak. Her ilçeden 1 asil ve 1 yedek üyemiz olacak. Yönetimimizi size tanıtmak isterdim ancak bazı engellemeler var. 160’a yakın üye olmayan arkadaşlarımızdan imza toplandığını öğrendik. Neden yeteri kadar değer verilmiyor?"

Dertlenirseniz Dertleri Çözersiniz

Gürdal, İstanbul TÜFAD’ın hayata geçirdiği "Eğitim Yönetim Sistemi" örneğini vererek, "Bu da bir iş sahasıdır. Dertlenirseniz dertleri çözersiniz. Bize oy veren vermeyen herkesin kapısını çalacağız. Kocaeli TÜFAD olarak saygınlığımızı artırmalıyız. Amatörevi var, hakemevi olacak neden antrenörevi olmasın?" diye konuştu.

Koltuk Sevdalısı Değiliz

"672 üyemiz var, biz gerçekten güçlü bir aileyiz. Genç, dinamik bir ekip oluşturuyoruz. Koltuk sevdalısı değiliz. TÜFAD’ı hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Antrenörlerimizin her zorluğunda yanında olmalıyız" diyen Gürdal, Kenan Ay örneğini vererek antrenörlerin zorluklarına değindi.

Kocaeli İl Karmaları Projesi

Gürdal, genç yeteneklerin keşfedilmesi için "Kocaeli İl Karmaları Projesi"ni hayata geçireceklerini belirtti: "Her yaş gruplarının karmalarını yapacağız, antrenörler görevlendireceğiz. Maaşlarını Halk Eğitim’den temin edeceğiz. 11-12 yaş gruplarındaki maçları eğlence havasında oynatmak için çalışacağız."

Günün 24 Saati Antrenörlerimiz İçin Dertleneceğiz

Gürdal, kongre tarihinin bayram zamanına denk getirilmesini eleştirerek, "14 ve 21 Haziran’da kongre mi olur? Bu genel kurulda Remzi Demirer’in ne kadar şansı varsa Ali Gürdal’ın da o kadar kazanma şansı var. Seçimi kazanacak bir listemiz mevcut ve çalışacağız. Antrenörlerimize yapılan hakaretleri kınıyoruz. Onların yanında olacağız" dedi.

Ali Gürdal’ın açıklamaları, TÜFAD Kocaeli Şubesi genel kurul sürecine dair önemli mesajlar içeriyor ve camiada geniş yankı buluyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız