ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

TÜLİN KEÇECİ GÜNGÖR İKİNCİ EVİNİ ZİYARET ETTİ

CHP Milletvekili Adayı Tülin Keçeci Güngör, ikinci ve manevi evi olan Gölcük'te, CHP İlçe Örgütü, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları ile beraber bölge esnafını yerinde ziyaret etti

27 Nisan 2023 Saat: 16:51
TÜLİN KEÇECİ GÜNGÖR İKİNCİ EVİNİ ZİYARET ETTİ
TÜLİN KEÇECİ GÜNGÖR İKİNCİ EVİNİ ZİYARET ETTİ

“Gölcük benim için çok farklı”

Ziyarette esnaftan olumlu dönüşler aldığını ve bu dönüşlerin onu ve ekibini motive ettiğini ileten Güngör, “30 yılı aşkındır parti çalışmalarımda, mesleki çalışmalarda ve çeşitli sivil toplum kuruluşları bünyesinde yürüttüğüm faaliyetlerde, Kocaeli’nin her bölgesinde, tüm ilçelerinde büyük deneyim ve dostluklar biriktirdim. Ama Gölcük benim için gerçekten farklı. Benim ikinci evim” dedi.

“Hız kesmeden çalışmaya devam”

Seçimde başarılı olacaklarına dair inancını da yineleyen Tülin Keçeci Güngör, "Türkiye önemli bir süreçten geçiyor ve yeni bir döneme merhaba demek üzere. Bunun lokomotifi de CHP ve genel başkanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu. Yolun sonu aydınlık görünüyor ancak biz 15 Mayıs sabahı Türkiye'de yeşerecek olan yeni baharı görmeden durmayacak, çalışmalarımızı mümkün olan en üst performans ve tempoda gerçekleştirmeye özen göstereceğiz!" dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız