Güncel

'TÜRK HALKINI KULLANIYORLAR''

Genel Başkan Başdanışmanı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak,''Aşı istedik ama alamadık diyecekler. Ama yalan söylüyorlar. Türk halkı kobay olarak kullanılıyor''dedi. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz...

15 Ocak 2021 Saat: 15:14
TÜRK HALKINI KULLANIYORLAR
'TÜRK HALKINI KULLANIYORLAR''

FEYZA BİLGE SERTEL

CHP Genel Başkan Başdanışmanı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ilimize gelerek Kocaeli il başkanlığını ziyaret etti. Daha önceden verilen programda Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Veli Ağbaba'nın da katılması bekleniyordu. Ancak kayınpederini koronavirüs sebebiyle kaybeden Ağbaba program da yer alamadı.

Programda ayrıca Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, İl Başkanı Harun Yıldızlı, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, eski İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, il yöneticileri ve parti örgütü de  katılım sağladı. 

TÜRK HALKINI KOBAY OLARAK KULLANIYORLAR

İlk sözü alan Genel Başkan Başdanışmanı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, "Ülkede bir pandemi sorunu ve kriz var. Bu sorunun altında kalan işçi, emekçi ve halk var. Türkiye'nin her yerine birçok milletvekili arkadaşımız dağıldı. Bu sorunun altından nasıl kalkarız diye düşünüyoruz. Pandeminin çözülmesi aşıya bağlıdır. Hani 10 milyon aşı gelecekti. gele gele 3 milyon aşı geldi.  Aşı istedik ama alamadık diyecekler. Ama yalan söylüyorlar. Türk halkı kobay olarak kullanılıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin bu kadar savrulduğu dönem yoktur. Buraya geldiğim de İzmit Belediye Başkanı'na çöp konteyneri konusunda soruşturma açılmış..

İKTİDARA GÜVEN KALMADI

2 konteynerdan ancak 2-3 ev rahatsız olur. Ama Osman Gazi'nin kokusu ülkeyi bırakın uluslararasını sardı. 5 kiralık işi 10 liraya yaptırıyorlar. İşsizlik, yolsuzluk almış başını gidiyor. Son yaptığımız çalışmalar gösteriyor ki CHP adım adım iktidara gidiyor.  40 yıldır bize bakan esnafa, iktidara korona sürecinde 40 gün bakamadılar. Esnaf kepenk indirmek zorunda kaldı. Bugünkü iktidar ne sanayici ne esnafı kaldıramaz. Bugünkü iktidara güven kalmadı. Yerli sanayi bile bu ülkede yatırım yapamıyor. Bu ülkeye hukuk devleti gelene kadar ülkeyi dolaşmaya devam edeceğiz. 


YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız