Güncel

Türk tarihini dünyaya anlatacak!

Kentimizin ünlü dizi ve film simalarından oyuncu Yücel Tok, Türk tarihini anlatacak olan yeni bir kısa filme imza atacak.

8 Temmuz 2021 Saat: 12:31
Türk tarihini dünyaya anlatacak!
Türk tarihini dünyaya anlatacak!

Ata Baran SANCAR
Kocaeli’nin ünlü dizi oyuncusu, TRT ve TRT Belgesel'de yayımlanan ve izlenme rekorları kıran Malazgirt 1071'de Sultan Alpaslan’ı canlandıran Yücel Tok, yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Tok yaptığı açıklamada, “Yapımcılığını yapacağım ve benim için çok ayrı bir yeri olan cennet mekan fetihlerin efendisi sultan Alparslan’ın kısa filmini çekmek için hazırlıklarına başlamış bulunmaktayım. TRT 1 ve TRT belgeselde verildiği günden buyana izleme rekorları kıran ve Türk milletinin büyük sevgisini ve övünç kaynağı oldu izleyicilerimiz den gelen güzel yorumların düşüncelerin bizlerin Türk tarihine ne kadar aç bir millet olduğumuzu seyircilerimizden gelen yorumlarla anlamış olduk.
“BÜYÜKAKIN’IN BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞINA İNANIYORUM”
Şuan Uluslararası katılım sağlamak adına Isparta Atabey Binicilik Tesislerinde büyük bir plato kuruyoruz. Tarihimizi daha iyi bir şekilde anlatabilmek adına bundan sonraki tarihi dönem dizi ve sinemaları Kızıl Elma film şirketi olarak burada icra etmeye ve şanlı tarihimizi sinema da beyaz perdeye taşımak için elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğim. Bir Kocaelili olarak buradan tarihimize ve kültürümüze hizmet etmek için çıkan bizlere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın beye Uluslararası filim festivali için katılacağımız Sultan Alparslan Kısa filmini Kocaeli Büyükşehir adına çekmek istediğimi ve çok kıymetli olan Belediye Başkanımız bizi bu çıkmış olduğumuz kutlu davada yanlız bırakmayacağına eminiz. İnşallah en kısa zamanda sayın başkanımız Tahir Büyükakın beyi bu konuyla alakalı ziyaret edip desteğini bizzat isteyeceğiz Kocaeli’de bulunan güzide iş adamlarının bizim bundan sonra ki yapacağımız projelerimize sponsor olup destek vermelerini istiyorum.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız