Güncel

Türkiye Mevlana Platformu'ndan Uluslararası Kısa Film Yarışmasında Büyük Başarı!

Türkiye Mevlana Platformu, "Kıyıdaki Kadınlar" temalı KASTOB Uluslararası Kısa Film Yarışması'nda ilk 10'a girerek büyük bir başarı elde etti

11 Mayıs 2024 Saat: 12:58
Türkiye Mevlana Platformundan Uluslararası Kısa Film Yarışmasında Büyük Başarı!
Türkiye Mevlana Platformu'ndan Uluslararası Kısa Film Yarışmasında Büyük Başarı!

Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nun öncülüğünde düzenlenen yarışmada, Türkiye Mevlana Platformu Başkanı Önder Uğurlu'nun liderliğindeki ekip, "Kıyıdaki Kadınlar" temasını başarıyla işledi.

HERKES ORADAYDI

Ödül gecesi, geçtiğimiz 8 Mayıs gecesi AKM Beyoğlu'nda düzenlendi ve Türkiye Mevlâna Platformu Başkanı Önder Uğurlu ve ekibi, "Kıyıdakiler" adlı eserleriyle yarışmayı ilk 10'da bitirme başarısını kutladı. Gecede, bakanlık düzeyinde katılımların yanı sıra belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve emektar Yeşilçam oyuncuları da yer aldı.

ÇÖZÜM İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Uğurlu, yaptığı açıklamada, "Kıyıdaki Kadınlar" temasıyla düzenlenen yarışmada ilk 10'a giren eserle platformu temsil etmekten büyük bir gurur duyduklarını belirtti. Kadınların sosyal hayattaki zorluklarını dile getiren Uğurlu, "Bu başarı, kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve çözüm bulmak adına daha fazla çalışmamız gerektiğini gösteriyor" dedi.

TEŞEKKÜR

Türkiye Mevlana Platformu'nun açıklamasında, "Kıyıdaki Kadınlar" temasıyla düzenlenen yarışmada güzel bir başarı elde edildiği vurgulandı. Platform adına İş İnsanı Önder Uğurlu'nun yanı sıra yönetmen Taha Aykın ve oyuncu kadrosuna teşekkür edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız