Güncel

Tutuş’tan Okyay’a ziyaret

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimde AK Parti’den İzmit Belediye Başkan aday adayı olan Muharrem Tutuş, siyasi çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor

22 Aralık 2023 Saat: 17:32
Tutuş’tan Okyay’a ziyaret
Tutuş’tan Okyay’a ziyaret

TUTUŞ’TAN NOKTA ZİYARETLER

AK Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı ve AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, siyasi çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Aynı zamanda AK Parti İzmit eski başkanı da olan Tutuş, kentin kanaat önderlerini, STK temsilcilerini, mahalle muhtarları ve kent esnafıyla buluşan Tutuş, Kocaeli Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve aynı zamanda Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Onur Okyay’ı oda binasında ziyaret etti.

ESNAFIN SORUNLARINI AKTARDI

AK Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı Muharrem Tutuş’ un ziyaretinden memnun kaldığını belirten Okyay, Tutuş’a aday adaylığını tebrik etti. Odaya bağlı esnafın sorunlarını dile getiren Okyay, başkanlık görevi sürecinde yapacakları projeleri paylaştı.

Okyay, “Uzun yıllardır bu kentte yaşıyorum. Bu kentte ticaret yapıyorum, iş yapıyorum. Bu kentin bir adım ileri gitmesi için üzerime düşen görevi yapmaya her zaman hazırım. Oda olarak bizim için ilçe belediyesi çok kıymetli ve önemli. Sorunlarımız olduğunda yerel belediyenin çözümü için girişimde bulunuyoruz. Her belediye başkanıyla uyumlu çalışmaya hazır bir odayız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız