Güncel

Tutuş teşekkür ziyaretlerine Fethiye Caddesi’nden başladı

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde desteklerinden dolayı teşekkür turlarına ilk olarak Fethiye caddesi esnaflarını gezerek başladı.

2 Haziran 2023 Saat: 12:37
Tutuş teşekkür ziyaretlerine Fethiye Caddesi’nden başladı
Tutuş teşekkür ziyaretlerine Fethiye Caddesi’nden başladı

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, 14 Mayıs ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından vakit kaybetmeden teşekkür ziyaretlerine başladı. Başkan Tutuş, ilk olarak öğlen namazında İzmit’in tarihi camilerinden biri olan Fevziye camii cemaati ile bir araya geldi. Camii Dernek Başkanı Recep Yıldız ve dernek yöneticilerle sohbet eden Başkan Tutuş, daha sonra Fethiye caddesi esnafını gezdi.

28 MAYIS'TA KİMSE KAYBETMEDİ

Fethiye Caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek seçimlerde gösterdikleri destekten dolayı teşekkür eden başkan Tutuş, “ Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçilmiştir. Bu seçimle milletimiz bütün dünyaya Türkiye Yüzyılının başladığını açıkça ilan etmiştir. 28 Mayıs'ta kimse kaybetmedi, 85 milyonun tamamı kazanmıştır. Siz değerli esnaflarımıza ülkemize, geleceğimize, özgürlüklerimize, gönül coğrafyamıza, şehit ve gazilerimizin emanetlerine, sahip çıktığınız için gönülden teşekkür ediyorum ”dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız