ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Üç mahalleyi birbirine bağlayan köprü yıkılmak üzere

Uzunçiftlik, Uzunbey ve Bayraktar mahallelerindeki tarlalara geçişi sağlayan Kısa Bacak Köprüsü’nün içler acısı halini görüntüleyen CHP Kartepe İlçe Başkan Yardımcısı Özkan Topuz ve CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Kes

23 Mart 2022 Saat: 12:34
Üç mahalleyi birbirine bağlayan köprü yıkılmak üzere
Üç mahalleyi birbirine bağlayan köprü yıkılmak üzere

Uzunçiftlik Mahallesinde ikamet eden CHP Kartepe İlçe Başkan Yardımcısı Özkan Topuz ve CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Keskin uzun yıllardır mahallelinin kullandığı Kısa Bacak Köprüsünü gündeme taşıdılar.

“DEFİNECİLER KAZI YAPIYOR İDDİASI VAR!”

“Üç mahalleyi birbirine bağlayan köprü yıkılmak üzere” diyen CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Keskin; “Uzun süredir köprü bu halde. Her geçen gün daha da tehlikeli hale geliyor. Tarihi bir köprü olması nedeni ile definecilerin kazı yaptığı iddiaları konuşuluyor. Buradan yetkililere sesleniyoruz birine bir şey olmadan gerekeni yapın önlemleri alın diyoruz” dedi.

“ÇİFTÇİNİN SESİNİ DUYUN!”

“Bu köprü yıllardır Uzunçiftlik, Uzunbey ve Bayraktar mahallelerindeki tarlalara geçişi sağlayan bir köprü. Tehlikeli olmasının yanı sıra aynı zamanda da acil kullanıma açılması gerekilen bir geçiş” diyen CHP Kartepe İlçe Başkan Yardımcısı Özkan Topuz ise; “Köprü bizler için çok önemli bir bağlantı yolu. Bizler tarımla uğraşan emekçileriz. Bu köprü ile tarlalarımıza ulaşım daha kolayken şimdi oldukça uzun mesafe kat ederek ulaşım sağlayabiliyoruz tarlalarımıza. Üreticinin, çiftçinin hali ortada mazot almış başını gidiyor, bir kilometrenin hesabını yapar olduk. Bu köprünün tamiratı bizler için önemli. Nisan ayında tarlalarımızı sürmeye başlayacağız. Bu yüzden köprümüzün ivedilikle tamir edilmesini talep ediyoruz. Çiftçinin, üreticinin sesini duyun!” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız