Güncel

Uğur Saral adaylığını açıkladı

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Başkanı Uğur Saral, 17. Olağan Genel Kurul’da aday olduğunu açıkladı

23 Nisan 2024 Saat: 19:11
Uğur Saral adaylığını açıkladı
Uğur Saral adaylığını açıkladı

Kocaeli’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) genel kurula gidiyor. 1947 yılından itibaren İzmit’te faaliyet gösteren KYÖD, 17’nci Olağan Genel Kurulunu çoğunluk sağlanması halinde 5 Mayıs’ta gerçekleştirecek. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaması halinde ise genel kurul çoğunluğa bakılmaksızın 12 Mayıs Pazar günü düzenlenecek. İki yıldır başkanlık görevini sürdüren Uğur Saral, kongrede yeniden aday olacağını açıkladı. Yaklaşık 500 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 9 kişilik yönetim kurulu, 5 kişilik disiplin kurulu ve 3 kişilik denetim kurulu üyesi seçilecek.

KYÖD YÖNETİMİ OLARAK İYİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK

Uğur Saral yaptığı açıklamada, “Kocaeli’nin en güçlü, en birikimli sivil toplum örgütlerinin başında gelen Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin (KYÖD) yönetim kurulu olarak görev başında olduğumuz 2 yıl boyunca verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz. Önceki dönem başkanlarımız ve üyelerimizden aldığımız güçle, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılığımız ve kentimize duyduğumuz sorumlulukla, güçlü ve aydınlık nesiller yetiştirme inancımızla, KYÖD yönetimi olarak iyi bir dönem geçirdiğimiz inancını taşımaktayız.

YENİDEN ADAYIM

2 yılda 250 öğrenciye burs verilmesini sağlayan, 140 yeni üye ile KYÖD’ün büyümesi için emek harcayan, çok çeşitli projelerle kentte ses getiren, kent ya da ülke gündemine dönük gelişmelere kayıtsız kalmayan KYÖD’ün çok değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederken, 12 Mayıs 2024 Pazar günü yapılacak olan genel kurulda yeniden KYÖD Başkanlığına aday olduğumu kamuoyuna duyurmak isterim. Daha güçlü bir KYÖD için değişimde öncü kadromuzla canla başla çalışmaya devam” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız