Güncel

Ünlü dalışa geçecek!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 15 Temmuz Perşembe günü Gölcük Değirmendere sahilden denize dalış yapacağını duyurdu.

13 Temmuz 2021 Saat: 14:23
Ünlü dalışa geçecek!
Ünlü dalışa geçecek!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın toplantısında ülke ve kent gündemine dair açıklamalarda bulundu. Ünlü, 15 Temmuz Perşembe günü Gölcük Değirmendere sahilden denize dalış yapacağını ve müsilajın durumunu kontrol edeceğini açıkladı. Müsilaj’ın büyük oranda denizlerimizden temizlendiğini ifade eden Ünlü, müsilajın denizatına indiğini söyleyen il başkanlarını da kendisi ile birlikte dalış yapmaya davet etti.
"BU TARİHİ UNUTTURMAYACAĞIZ"
Basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Ünlü, “15 Temmuz milli birlik ve dayanışma duygusuyla, uçurumun kenarından döndüğü bir günüdür. 15 Temmuz FETÖ kalkışmasına kim katılmışsa katılsın bunlar kesinlikte Türk askeri değildir. Üzerinde yaşadığımız vatan toprakları Türk kanları ile bulanmıştır. Bu tarihi unutmayacağız. Kardeşçe yaşayacağız. Bizim bizden başka dostumuz yoktur.
"TÜRK MİLLETİNİ YENEMEYECEKLER"
Batının bizim gibi ülkelere operasyonları her zaman yapılmaktadır. Fakat artık bu günler geride kalmıştır. Sömürge akınlarını durduracak akla ve güce sahibiz. Bileğimizi bükemeyecekler. Türk Milletini yenemeyecekler. Cumhur İttifakına ayak bağı olanlar kenara çektirtilecektir. Cumhur İttifakı güvencedir” dedi.
"ONLARA BİLGİ VERECEĞİZ"
Yapacağı dalışla ilgilide konuşan Başkan Ünlü, “Perşembe günü Değirmendere’den dalıp deniz salyasının durumuna bakacağım. Deniz salyası ile ilgili yapılan çalışmalarla artık baktığımızda deniz üstünde bir şey görmüyoruz. Vatandaşlarımız denizin altındaki durumu merak ediyor. Bizde bakacağız. Muhalefette müsilaj denizin altına inmiş diyor, onlara da bilgi vereceğiz. Dalmak isteyen il başkanlarını da bekleriz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız