ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Ünlü’den muhalefete tepki!

Önümüzdeki hafta yaşanacak 2 günlük su kesintisi hakkında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Yazın ortasındamı su kesilsin” dedi

24 Aralık 2020 Saat: 14:50
Ünlü’den muhalefete tepki!
Ünlü’den muhalefete tepki!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, bu hafta Kocaeli’deki çalışmalarına ara verip Ankara’ya gitti. MHP Genel Merkezine giden Ünlü, MHP İl Başkanları toplantısında MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye 2020 çalışma raporları ve 2021 çalışma planlarını sunacak. Ünlü Ankara ziyareti için,  “2021 çalışma raporlarını teslim etmek için Ankara’ya gidiyorum. 2020’de çok güzel çalışmalara imza attık. Bu çalışmalar detaylı raporla MHP Liderimiz Devlet Bahçeli’ye teslim edeceğiz. MHP Kocaeli Teşkilatları göstermelik çalışmalar değil, ciddi ve disiplinli programlarıyla sahada olacak"dedi.

“KORO HALİNDE İKTİDARA YÜKLENİYORLAR”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli’de 48 saatlik yaşanacak olan su kesintisi ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Ünlü açıklamalarında şu ifadelere yer verdi, “Kocaeli’de iki gün boyunca bir su kesintisi olacaktır. Zillet İttifakı Kocaeli Şubesi mensupları her zaman yaptığı gibi koro halinde iktidara yükleniyor. Bunlar iş yapılmasını, hizmet edilmesini istemiyorlar.

“YAZIN ORTASI MI YAPILSIN”

2 günlük su kesintisinde görevliler 5 gün önceden duyuruyor. Herkes önlemini alsın demişler.  Ya habersiz kesselerdi? Zillet İttifakı, bu projeyi durduralım suyu kesmeyelim diyor? Ne zamana kadar? Pandemi bitene kadarmış… Pandemi ne zaman bitecek? Bu ay da yapmayalım, yazın mı yapalım? Yazın ortasında mı yapalım?

“ZİLLET İTTİFAKI BAĞIRMASIN”

Bu işte ehil olanlar, uzmanlar planlarını programlarını yapmışlar. Buna saygı duymak gerekir. Buna köstek olmanın kime ne faydası var. Buradan bir infial yaratmak isteyenlerin çabası beyhudedir. Kocaeli Zillet İttifakı hep yaptığı gibi bağırmak yerine, bu işin biraz daha çabuk yapılması için çağrı yapabilir. Gece vardiyası ile süresini biraz kısaltalım diyebilir.

“MHP KOCAELİ DİMDİK DURACAKTIR”

Milliyetçi Hareket Partisi, Kocaeli’de yapılacak bütün iyi işlerin ve hizmetlerin yanında dimdik duracaktır. MHP olarak, işlerini her zaman en iyi yapan, kamuoyunu doğru bilgilendiren ve şeffaflık ilkesinden hiçbir zaman ayrılmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Yönetimi’ne teşekkür ediyorum

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız