ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Ünlü'den Hürriyet'e sert cevap!

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Fatma Kaplan Hürriyet’e “Mağduru oynamaya devam etmesin" dedi.

29 Aralık 2020 Saat: 16:50
Ünlüden Hürriyete sert cevap!
Ünlü'den Hürriyet'e sert cevap!

Ata Baran SANCAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık basın toplantılarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda basın mensupları ile bir araya gelip soruları yanıtlayan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Belediye Başkanı için önemli açıklamalarda bulundu.

“MAĞDURU OYNAMAYA DEVAM ETMESİN!”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü basın mensuplarının “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet dün projesinin temel atma töreninde “önümüze engel koyuyorlar” demesi hakkında ne düşünüyorsunuz” sorusuna, “Mağduru oynamaya devam etmesin. Herkes gibi bende inşaat yapıyorum. İnşaat yapmak konusunda prosedüre uyduğun taktir de hiçbir engel yoktur. Prosedürde bir eksiklik varsa bütün zorluklar önüne çıkar. Ama sayın belediye başkanı mağduru oynamayı seviyor. Göstermelik ve yapmış olmak için İstanbul’dan getirdiği KİPTAŞ firması ile neler yapacağını göreceğiz. Fatma hanım mağduriyeti oynamak yerine mecliste MHP’nin sorduğu sorulara cevap versin. Prosedürü uygulayanın inşaatı yapılır.

Konuşmanın videolu hali: 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız