Güncel

ÜRETİM DEVAM EDECEK

Öncelikli olarak sağlık personelinin ihtiyacını karşılamak üzere ürettiği steril maskelerin dağıtımının ardından, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in siperli maskelerin dağıtımına da başladı

27 Mart 2020 Saat: 15:14
ÜRETİM DEVAM EDECEK
ÜRETİM DEVAM EDECEK
Üretim odaklı belediyecilik anlayışıyla, koronavirüsle mücadeleye de damga vuran İzmit Belediyesi, piyasada bulunması zorlaşan sağlık malzemelerini kendi imkânlarıyla üreterek, süratle sağlık personellerine ulaştırmayı sürdürüyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in belediye bünyesinde kurduğu ve gönüllü kadınların çalıştığı dikimevinde üretilen ilk steril maskelerin hastanelere dağıtımının ardından, yine belediyenin kendi öz kaynaklarıyla ürettiği ilk siper maskelerin de sağlık kuruluşlarına dağıtımı gerçekleştirildi.
HIZLI ÜRETİM, HIZLI DAĞITIM
İki gün içinde 40 adet siper maske üreten İzmit Belediyesi, ürettiği maskelerin dağıtımını da aynı gün gerçekleştirdi. Siper maskelerin üretimine devam edilirken, talebe göre bu sayı sürekli arttırılabilecek. İzmit Belediyesi Dikimevinde üretilen steril maske, bone ve önlük üretimi de aralıksız bir şekilde devam ederken, üretilen ilk ürünlerin teslimatı da dün hastanelere yapıldı.
ÖZEL KURUMLARA DA VERİLİYOR
Üreten belediye İzmit Belediyesi, piyasada bulunması zorlaşan sağlık malzemelerini kendi dikimevi ve atölyelerinde üreterek, yalnızca kamu kurumlarının değil, özel sağlık kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu amaçla İzmit Belediyesi, Konak Tıp Merkezi ve Kocaeli Tıp Merkezine de, kendi dikimevinde üretilen steril ağız maskelerini ulaştırdı. 
ÜRETİM DEVAM EDECEK
Başkan Hürriyet belediye olarak üretmeye devam edeceklerini ve sağlık personellerinin daima yanında olduklarını belirtirken, önümüzdeki günlerde üretimi tamamlanan bone ve önlüklerin de sağlık çalışanlarına teslim edilmeye başlanacağını söyledi. Steril malzeme desteğini alan sağlık personelleri, başta Başkan Hürriyet ve dikimevi çalışanı kadınlar olmak üzere, tüm belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız