Güncel

"Üyelerimizi unuttuk"

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit’te ki eski üyelerine teşekkür belgesi verdi. Törende konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bizler 1 oy peşinde giderken sizleri unuttuğumu fark ettim.” İfadelerini kullandı.

4 Mart 2021 Saat: 16:51
Üyelerimizi unuttuk
"Üyelerimizi unuttuk"

Ata Baran SANCAR

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı bir süredir devam ettiği “MHP değerleriyle buluşuyor” programlarına çeşitli ilçelerde devam ediyor. Son olarak NCİTY arkasındaki Antikkapı’da İzmit’te ki üyeleri ile buluşan Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, eski üyelerine teşekkür belgesi taktim etti.

“KENDİ ÜYELERİMİZİ UNUTMUŞUZ”

Törende konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP Kocaeli, diğer illerin yaptığının 10 katını yaptı. Fakat geriye dönüp baktığımızda bir eksik gördüm. Gördüm ki biz uzak köylere 1 oy peşinde giderken kendi üyelerimizi unutmuşuz. Evet, ben sizi unuttuğumu fark ettim. Siyasi çalışmalara girdik, zor bir süreçten geçtim fakat geriye dönüp baktığımızda teşkilatımızın değerleri bir rüzgar gibi sağa sola savrulmuş.

“BERABER KARARLAR ALINACAK”

Hepsinin teşkilat ile bağlantısı var fakat onların bir araya geleceği bir organizasyon, istişare kurulu yok. Ben MHP Kocaeli İl Başkanı olarak, tecrübeli bir il başkanı olarak teşkilatımın bütün üyelerinden özür diliyorum. İnanın bana bu tarihten sonra bu salondaki herkes Milliyetçi Hareket Partisi’nin istişare kurulunda olacak. Tecrübenin getirdiği ve herkesin altında onayı olan hep beraber aldığımız kararların alındığı bir Kocaeli İl Başkanlığı olacak.” Şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız