Güncel

Uyum İçinde Çalışıyoruz

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Zabıta Teşkilatının 193’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personelini tebrik ederek, başarılar diledi

6 Eylül 2019 Saat: 14:28
Uyum İçinde Çalışıyoruz
Uyum İçinde Çalışıyoruz

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Zabıta Teşkilatının 193’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personelini tebrik ederek, başarılar diledi. Zabıta Personeli ile tek tek tokalaşıp haftasını kutlayan Başkan Turan, zabıtanın belediyenin dışarıdaki aynası olduğunu belirtti.

Personeli ile bir süre sohbet ederek, fikir ve önerilerini dinleyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Belediyemizin dışarıdaki temsilcileri olan zabıta personelimizle Kandıra’mız için en kaliteli hizmeti hep birlikte sunacağız. Zabıtaların üstlendiği sorumluluk, gayret, özveri ve çabanın her türlü takdirin üzerinde olduğunu biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 193’üncü yılını kutluyor, başta belediyelerimizde görev yapanlar olmak üzere tüm Zabıta kardeşlerime başarı, huzur ve esenlikler diliyorum." dedi.

'UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ'


Zabıta Amiri Osman Er de zabıtanın uyum içinde çalışmasının başarı için önemini vurgulayarak, "Biz bir aileyiz. Tüm ekip arkadaşlarımız görevlerini en iyi şekilde uyum içinde gerçekleştiriyor. Başkanımız da her zaman bizim arkamızda. Bu da bizim başarılı olmamızı sağlıyor. Uyum içinde çalışmamız bizim daha iyi hizmet sunmamızı sağlıyor" dedi.

Program Başkan Turan’ın Zabıta Amiri Osman Er’e çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız