ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Vali İhsan Dede İlkokulu’nda dayanışma ve kaynaşma kermesi

Başiskele Vali İhsan Dede İlkokulu’nda öğrencilerin kaynaşma, gelişimleri ve okulun ihtiyaçlarına yönelik düzenlenen kermes, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü’nün katılımı ile gerçekleştirildi

11 Mayıs 2023 Saat: 11:34
Vali İhsan Dede İlkokulu’nda dayanışma ve kaynaşma kermesi
Vali İhsan Dede İlkokulu’nda dayanışma ve kaynaşma kermesi

Başiskele Karadenizliler Mahallesi’nde bulunan Vali İhsan Dede İlkokulu, okul aile birliği ve velilerin destekleriyle okulun ihtiyaçları, öğrencilerin bir arada kaynaşma ve gelişimlerine katkıda bulunmak için kermes düzenledi. Okul Müdürü Hasan Hayri Mert’in ev sahipliğindeki programa; Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Muhammet Ay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, meclis üyesi Atilla Furuncu, Karadenizliler Muhtarı Şamettin Alınlı, Vezirçiftliği muhtarı Bahattin Aktepe, aileler, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Gıda ve giyimden oluşan 17 standın açıldığı kermeste vatandaşlar bol bol alışveriş yaptı.

“TOPLUMSAL KAYNAŞMA VE DAYANIŞMA”

Programda konuşan Okul Müdürü Hasan Hayri Mert, “Eğitimin daha iyi yerlere gelmesi için birlik beraberlik dayanışmanın önemli olduğunu gördük. Çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için gerekli çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, “Kermesimiz yalnızca okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanmasında değil, aynı zamanda öğrencilerimizin sosyal becerilerinin geliştirmelerinde, birbirleriyle kaynaşmalarında ve toplumsal dayanışma bilincinin oluşmasında da önemli bir rol oynuyor. Böylesi anlamlı bir organizasyonda emeği geçen velilerimize ve okul yönetimimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Öğrencilerin hazırladıkları gösterilerin izlenmesinin ardından program sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız