Güncel

Vali Yavuz açıkladı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Özdilek AVM karşısında bulunan Kontrol noktasına yaptığı ziyaret sırasında önemli açıklamalarda bulundu.

6 Mayıs 2021 Saat: 23:35
Vali Yavuz açıkladı
Vali Yavuz açıkladı

Ata Baran SANCAR
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz beraberindeki heyet ile birlikte Kartepe’de bulunan Özdilek AVM’nin karşısındaki Polis Kontrol Noktası’nda denetimlerde bulunarak emniyet kemeri kullanımına dikkat çekti. Vali Yavuz’a İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Ümit İlbayı ve beraberimdeki isimler eşlik etti.
“AKSAKLIĞA MAHAL VERİLMEYECEK”
Denetim sonrası konuşan Vali Yavuz Cumartesi günü kent genelinde açılacak pazar yerleri ile ilgili, “Hem tüm Türkiye hem de tüm Kocaeli genelinde saat 10:00 ila 17:00 arasında 69 adet pazar yeri açık olacak. Bu şekilde hükümetimizin üreticimizi desteklemekle ilgili almış olduğu karara biz de uyacağız. Özellikle araç kullanılmaması ve pazar yerlerinde alacağımız tedbirler ile yoğunluğu arttırmayacağız. Emniyet güçleri, pazarcılar ve esnaf odaları başkanları ve belediyeler ile alınacak tedbirler detaylı şekilde masaya yatırıldı. Ayrıca kaymakamlarımız da kolluk kuvvetleri ile ilçelerde yoğun bir çalışma yürütüyorlar. Cumartesi gününde herhangi bir aksaklığa mahal vermeden vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız