Güncel

Vali Yavuz: “Kocaeli’nin gücünü arkamda hissettim”

İzmit Mahalle muhtarları buluşmasında konuşan Vali Yavuz, “Kocaeli deprem bölgesine o kadar büyük bir yardım gerçekleştirdi ki şehrin bütün gücünü arkamda hissettim” dedi

13 Temmuz 2023 Saat: 18:30
Vali Yavuz: “Kocaeli’nin gücünü arkamda hissettim”
Vali Yavuz: “Kocaeli’nin gücünü arkamda hissettim”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz İzmit mahalle muhtarları ile buluştu. Valilik Akçakoca Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Yavuz Selim Kapancı, daire müdürleri, kurum yetkilileri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Daire Başkanı Numan Balaban ve muhtarlar katıldı.

KOCAELİ’NİN GÜCÜNÜ ARKAMDA HİSSETTİM

Toplantıda müdürlüklerin yaptıkları sunumlarından ardından konuşma gerçekleştiren Vali Yavuz, “Afet durumuna gelirsek 55 gün deprem bölgesinde neler yaşandığına şahit oldum. 48 günde kalıcı konut teslim ettik. Kocaeli Çarşısını 18 günde tamamladık. Bunlar kolay işler değil. Bu millet kriz gördüğünde fedakarlıktan hiç kaçınmayan muhteşem bir millet. Kocaeli deprem bölgesine o kadar büyük bir yardım gerçekleştirdi ki şehrin bütün gücünü arkamda hissettim. Bu şehire hizmet etmekten onur duyuyorum. Tarifi olmayan bir üç yıl yaşadım. Yardım eden iş dünyasına büyük bir organizasyonla teşekkür ettik. Bu teşekkürlerimize devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız