Güncel

Validen yardım gönderen iş insanlarına teşekkür belgesi

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ilinşn Pazarcık ilçesi merkezli gerçekleşen depremlerde onbinlerce vatandaşımız hayatını kaybetti yüzbinlerce vatandaşımız ise yaralanmıştı

12 Temmuz 2023 Saat: 17:07
Validen yardım gönderen iş insanlarına teşekkür belgesi
Validen yardım gönderen iş insanlarına teşekkür belgesi

Yaşanan Asrın Felakatinin ardından tüm Türkiye, afet bölgelerinde bulunan vatandaşların yaralarını sarmak için tek yürek olmuştu. Kocaeli’de afet bölgesine yardım gönderen İş insanları, STK’lar, sanayi kuruluşları ve odalar için Kocaeli Valiliği tarafından “Deprem Yardımları, Teşekkür Belgesi Takdim Töreni” gerçekleştirildi. Ödül töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz şunları söyledi:

“SINIRLI SAYIDA”

“Bağış yapam her kesimden çok sayıda kurum ve kişi olduğu için buraya sınırlı sayıda temsilci davet ettik. Gönül, destek olan herkesi burada görmek isterdi. Çağıramadıklarımızdan özür diliyorum.

“BARIŞIN, HUZURUN GÜCÜYLE”

Büyük milletlerin en büyük özelliği acıyı paylaşmadı ve sevinci çoğaltmasındır. Yer yüzünde barışın, huzurun gücüyle yeryüzündeki tüm mazlumların yanındayız.

“BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE”

Yaşadığımız felaketlerde, el ele yaraları sarmaya gayret ediyoruz. Türkiye’nin bilim, sanayi, inovasyon merkezi Kocaelimiz de elinden geleni yapmıştır. Deprem bölgesinde ilk günden itibaren koordinatör olarak görev yaptım. Yardım dağıtım ve sevk konusunda büyük bir özveri ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

“3 MİLYAR LİRA”

Hesaplamalarımıza göre kayıt altına alınan yardım miktarı 2 milyar lirayı geçmiştir. Kayıt dışı yardımlar ve ilçe belediyelerimizin de yaptığı yardımlar bu rakama dahil değildir. Bunlar da dahil edildiğinde 3 milyar liradan daha büyük bir yardım gerçekleştirdik.

“84 İŞ YERİ”

Kocelimizi 40.200 misafirmiz geldi. 4.138 depremzede vatandaşımız ise KYK yurtlarında kalmıştır. Sosyal Marketten 17 bin depremzede vatandaşımız faydalanmıştır. Deprem bölgesinde ise 84 iş yer esnaflarımıza sunulmuştur.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Herkesin bu yardımlarda katkıları olmuştur. Az ya da çok demeden katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum.

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Depremzede vatandaşlarımızın konutlarının yeniden yapılabilmesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla var gücüyle çalışmalar devam ediyor. “

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız