ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Valilikten açıklama geldi

Körfez'de küçük bir kız çocuğuna şiddet uygulayan Nurcan S. ile ilgili Valilikten açıklama geldi

6 Şubat 2021 Saat: 16:35
Valilikten açıklama geldi
Valilikten açıklama geldi

ŞİDDET UYGULADIĞI VİDEO GÜNDEM OLMUŞTU

Körfez Mimar Sinan Mahallesinde ikamet eden Nurcan S. isimli kadın küçücük kız çocuğuna şiddet uyguladığı görüntüler bugün sosyal medyaya yansımış görüntüler kısa sürede sosyal medyada ülke gündemine oturmuştu.
AÇIKLAMA YAPILDI

Geçen yıl çekildiği öğrenilen videonun yeniden gündeme gelmesi üzerine Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından bir açıklama yapıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Bir evladımıza annesi tarafından şiddet uygulandığına dair görüntülerin sosyal medyada yer alması ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur
"DEVLET KORUMASINA ALINDILAR"

Söz konusu olay, Kocaeli ilimizde, Temmuz 2020'de yaşanmıştır. Görüntülerdeki çocuğumuz ve kardeşleri, 21.07.2020 tarihinde haklarında alınan bakım tedbiri kararı ile ivedi olarak Bakanlığımız tarafından koruma ve bakım altına alınmışlardır. Çocuklarımız halen kuruluş bakımında ve devlet korumasındadır.
ADLİ SÜREÇ

Çocukların annesi N.S. hakkında ise adli süreç devam etmektedir. Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir. Her çocuğumuz biricik ve kıymetlidir. Çocuklarımızın fiziksel ve psikolojik gelişimini olumsuz yönde etkileyecek her türlü şiddetin her zaman karşısında durmaya, çocuklarımızı himaye etmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadeleri kullanıldı.

VALİ DUYURDU

Olayla ilgili bir diğer açıklama ise Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'dan geldi. Vali Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her çocuğumuz bizim için kıymetlidir. Her bir iddia Sn. Bakanımız @ZehraZumrutS ve İl Valisi olarak tarafımdan takip edilmekte ve yasal gereği yapılmaktadır." dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız