Teknoloji

Vatandaş şikayetçi

İlimizin en güzel bölgelerinden birisi olan ve her yıl on binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Maşukiye’de sorunlar büyük. Vatandaş yıkılan buzhane enkazından sivrisineklere kadar pek çok konuda şikayetçi

23 Temmuz 2018 Saat: 22:26
Vatandaş şikayetçi
Vatandaş şikayetçi

Kocaeli’nin turizmde gözbebeği Maşukiye’de vatandaşın pek çok sorunu var. Özellikle belde girişinde yıkımı süren eski buzhanenin enkaz çalışması Maşukiyeliyi canından bezdirmiş durumda. Enkazın demirini çıkarmak için çalışan iş makinesi çevreye inanılmaz gürültü kirliliği yaratıyor. Maşukiyeliler, buzhane enkazının gelişi güzel kaldırıldığını belirterek, enkazda bulunan kimyasalın insan sağlığını tehdit ettiğini söylüyor.

Kartepe’ye bağlı Maşukiye’de bir başka önemli sorun da kara ve sivrisinekler. Çeşitli kere belediyeye müracaat eden vatandaşlar, belediyenin sinek ilaçlama aracı bulunmadığı için dertlerine çözüm bulamadığını ifade ediyor. Maşukiyeliler, bölgelerinde Ak Parti’nin birinci parti olduğunu ancak hizmet bakımından çok geri kaldıklarını kaydederek böyle sorunları hak etmediklerini vurguluyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız