Güncel

Vergili: “Genel başkanımız en doğrusunu yapmıştır”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylarından iş kadını Aynur Vergili, Genel Başkan Meral Akşener’in en doğru olanı yaptığını ve seçim kazanacak adaylarla sandığa gidilmesini istediğini söyledi

5 Mart 2023 Saat: 15:28
Vergili: “Genel başkanımız en doğrusunu yapmıştır”
Vergili: “Genel başkanımız en doğrusunu yapmıştır”

Aynur Vergili, seçimlere kısa süre kala yaşanan bu olayın bazı çevreler tarafından altılı masanın devrilmesi olarak gösterilmeye çalışıldığını, burada verilmek istenen asıl mesajın kapatılmaya çalışıldığını ifade ederek, “Genel Başkanımız Meral Akşener, seçimi kazanma ihtimali güçlü olan isimleri saymış ve göreve davet etmiştir.

FEDAKARLIK GÖSTERDİ

Bu diğer isimlerin kazanamayacağı anlamı taşımaz ama garantili bir sonuç varken riski göze almamaktan yana tercihini kullanmıştır. Genel başkanımız toplantıların en başında fedakarlık göstermiş ve parlementer sisteme geçilmesi ile Başbakan olmak istediğini söylemişti. Aynı özveri diğer liderler tarafından da gösterilmeli ve yapılan kamuoyu yoklamalarında en çok oyu alan isimlerin aday olması istenmeliydi” dedi.

SONUNA KADAR YANINDAYIZ

Aynur Vergili alınan kararı ve yapılan açıklamayı onayladıklarını da sözlerine ekleyerek, “Sonuna kadar Genel Başkanımız Meral Akşener’in yanındayız ve destekliyoruz. Kimse fevri hareket etmeden önce düşünmeli ve ondan sonra yapılmak istenenleri görerek davranmalıdır” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız